tiistai 17. tammikuuta 2012

Talvi-ilotteluja

Kuvat (klikkaa suuremmiksi) kertokoot tällä kertaa viimeisimmät kuulumiset:

No tuletko sä?
Mä tuun sitte sinne!

Otan tästä tän kepin...

Sitte on hyvä säntäillä!

Ees...

... ja taas.

Ja ees taas!
Ai mitä? Mitenkä niin näytän älykkäälle? Tietty näytän!

Mennään jo taas!


Aina ei tarvi yksin säntäillä. Eilen käytiin taas treffeillä ihqun Friidan kanssa. Jaana sai aika huippuja kuvia kaverusten viiletyksestä, niitä löytyy taas klikkauksen takaa! :) Kyseinen lenkki kesti kaksi tuntia kaikkinensa, josta puolitoista oli silkkaa matalalentoa lumihangessa. Siitä huolimatta Pasolla riitti virtaa vielä kotipihalla tappaa vinkukanaa ja noin puolen tunnin huilin jälkeen alkoi olohuoneessa jonglööraus tennispallolla... Mistä tuo ehtymätön energia kumpuaa ja voisiko siitä osan edes siirtää vaikka omaan käyttöön, esim. kotitöitä varten?!? :D

Agia ja tokoakin ollaan treenailtu ja molemmissa edistystä tapahtuu. :) Yritän saada agi- ja tokopäivityksiäkin vielä joskus eetteriin! Jotenkin vaan tuota aikaa on pienimmän perheenjäsenen liityttyä ruokakuntaan vieläkin vähemmän kuin ennen. Ja se aika mitä on (ja jaksaminen) tulee mielummin käytettyä yllä kuvatun elohiiren aktivoimiseen kuin blogipäivityksiin... ;)

2 kommenttia:

  1. Tuon määrän energiaa kun saat kanavoitua harrastustoimintaan - muuhunkin kuin kanan tai pallon lennätykseen - niin ainakin agiliitoradoilla teikäläinen on kovilla, että ehdit ohjuksen viemään oikeille esteille. On Paso sen verran sähäkkä sälli. :-)

    VastaaPoista
  2. ... mun täytyy ehkä vaan yrittää opettaa sille numerot... ;)

    VastaaPoista