tiistai 20. lokakuuta 2015

Pitäiskö päivittää taas??

Vai laitetaanko koko blogi pakettiin?
 Kommentteja, mielipiteitä? Lukeeko kukaan enää blogeja, vai onko kaikki vaan facessa ja instassa ja mitä näitä nyt on?

5 kommenttia:

 1. Minä luen :) Kiva lukea sukulaiskoiran kuulumisia ja nähdä kuviakin!

  VastaaPoista
 2. Mä oon kuluttanut jo kaikki sun tekstit puhki :D sulla on sitä paitsi hyviä kuvia. Toiset kun ei kuulu mihinkään faceen tai instaan tai edes lemmikkisivustoille. Eli kirjoittele kun ehdit, ei joka päivä tarvitse, ellei välttämättä halua ;) -Ansku

  VastaaPoista
 3. Minä luen joka kerta. Tokihan olisi hauskaa, jos tulisi joskus kommentteja, mutta aika harvoin omaan blogiinkaan kukaan kommentoi. Olen ajatellut niin, että niin kauan jatkan omaa blogia, kun koen, että siitä on minulle iloa ja haluan erityisesti itselleni tallentaa muistiin asioita. Monta kertaa olen kyllä etsinyt omasta blogistanikin jotain mennyttä asiaa, kun en ole ollut varma, milloin joku tapahtui. Eli on ihan hyötyäkin blogin pitämisestä itselle. Mutta toki on kiva, jos sitä myös luetaan. Sulla on kynä hallussasi ja tekstejäsi on kiva lukea. Joten omaan tahtiin motivaation mukaan. Itsekin olen huomannut, että kun laittaa faceen jonkun päivityksen, niin blogi jää vähemmälle. Mutta haittaakse?

  VastaaPoista
 4. Blogi on kyllä niin jees kun sieltä voi kaivella tekemisiä (reenejä) myöhemminkin, jostain facesta tai instasta ne on kyl niin hemmetin vaikeeta kaivaa... :)

  VastaaPoista