maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kukkaiskisoissa

Toukokuussa kotiseuramme KKS järjestää perinteisesti kukkaiskisat. Neljänä päivänä kisailtiin ja tällä kertaa tuomarina oli ihan uusi tuttavuus, Sandra Deidda Italiasta. Pason kanssa juostiin yhteensä kuusi rataa, 3 helatorstaina ja 3 sitten lauantaina. Ja meillähän on alkanut syntyä tulostakin!!

Sandran radat olivat todella kivoja. Hieman erilaisia kuin mihin Suomessa on totuttu, monesti epätoivoisen vaikean näköisiä aluksi, mutta lopulta kuitenkin todella loogisia ja meneviä koiran näkökulmasta. Esteiden etäisyydet olivat pitkiä ja matkalle oli usein ripoteltu "ansaesteitä" joita ei ollut tarkoitus suorittaa. Ja juosta sai kyllä oikein sydämensä kyllyydestä, mutta silti piti koira olla hallinnassa ja hanskassa ihan koko ajan. Kaikki radat olivat todellakin ainakin minulle mieleen! :)

Torstaina meille osui nappisuoritus heti alkajaisiksi. Nollarata, ajalla -10,86, joka riitti kolmanteen sijaan ja SERTIIN!! No vau!


Toiselta agiradalta saatiin kymppi, etenemä piirun päälle 4, virheet yhdestä kiellosta (koska ohjasin väärin) ja yhdestä pudonneesta rimasta. Viimeinen, eli hyppyrata oli mielettömän hieno ja vauhdikas, mutta mun hetkellisen nukahtamisen takia hylky, kun Paso suoritti yhden ylimääräisen putken vauhdin hurmassaan. ;) (jos ehtii kuulla, kun koutsi huutaa takaa "LIIKU!!" on jo myöhäistä...)
 
Päivän saldo siis 0-10-HYL -> onnistuttiin kahdella radalla jo yhden sijasta! :)

Perjantai huilailtiin välissä ja lauantaina sitten jatkettiin kolmen kisan verran. Illalla päivitin Faceen näin: 

"Ei sijoituksia tänään, mutta tuloksia kumminkin ja hyvää fiilistä roppakaupalla!Hymiö smile
10 - hyl - 10
Ekalla mun suunnitteluvirhe josta kielto sekä yksi rima kun olin vähän koiran tiellä ehkäpä. Keskimmäisellä hajos pakka ihan täysin mut oli hirrrrween hauskaa. Hymiö grin
 
Viimeisellä mentiin LUJAA, oli sikasiistiä, kaks rimaa tipahti."

Ensimmäisellä radalla oltiin viidensiä, etenemä 4,07. Viimeisellä, joka oli hyppäri, sijoitus oli 15, mutta etenemä Pasolle ja mulle ihan hieno 4,86! Ja taas onnistuttiin tekemään tulos yhden sijasta jo kahdella radalla! Näiden kisojen jälkeen olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen paitsi aina upeaan koiraan, myös itseeni! :)

Videoita ei radoista ikävä kyllä ole eikä piirroksiakaan, mutta Noora Virtanen oli napsinut kuvia ja lupasi niitä ystävällisesti blogiin laitettavaksi:

Ja siitä radalle - jiihaa!Totisella naamalla mennään...

Pasolla on hauska tapa sulkea aina keppien puoleinen silmä.. .Näkyy hyvin sarjalaukauksella otetuista pujottelukuvista. :D 

Mikä lie tähtäilyjuttu??

Käännökset vettä vakavaksi Pason ilmeen...

Vauhdikas puomi. :)

Pasolla on asiaa lähdössä...

Okseri ilmavaralla!

Ei nuo maksirimat näyttäis liian korkeita olevan...? ;)

Mun agilitydumbo <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti