maanantai 8. kesäkuuta 2015

Redin retale 5kk jo!

Blogi edelleen vähän laiskalla päivityksellä... Taas on tullut pohdittua, josko pistäisi koko homman telakalle. Mut toisaalta, voihan tätä päivitellä harvemmin. :)

Nyt kuitenkin Redin kuulumisia. Yritin kaivella herrasta kuviakin, mutta aika huonosti tuo osuu kameran eteen. On niin sukkela liikkeissään ja tulee hippulat vinkuen joka kerta suoraan syliin ja pussailemaan, kun erehdyn kyykistymään ottaakseni kuvan. ;)

Tässä kuitenkin toukokuun puolivälistä yhteispotretti Pason kanssa, metsälenkillä ja kätköä etsimässä:


 Maisemia lenkkipoluilta toukokuun ajalta. Ihania aurinkoisia kevätpäiviä!


 Tässäkin Redistä näkyy vaan häntä... puhelimen kamerassa on niin jumalaton viive, että on ihan onnenkauppaa saada koiraa edes kuvaan! :D Mutta maisema on nätti siltikin. ;)


Paso nauttii elämästä:


Geokoirat satumetsässä:


Metsälammella. Redille oli melkein uintisyvyys toukokuun lopulla. Eilen kävimme samalla lammella ja R innokkaana kurvasi lutraamaan, mutta lampipa olikin aivan kuiva, pehmeä sammalkuoppa. Höh, tuumasi Redi, JES! tuumasi äitee... ;)


Pikkupojat pihahommissa.


Talviturkki heitetty 28.5. kun Paso hyppäsi mereen. Eipä tullut mulle mieleenkään, että kakara loikkaisi perässä, paikka kun oli sellainen, että todellakin piti hypätä n. puolen metrin reunavallilta suoraan uintisyvyyteen. Mutta niin se vaan meni että roiskahti. Suoraan uppeluksiin, mutta osasi se uida pintaan pulpahdettuaan ja tyynesti kroolasi rannalle, josta kiskoin ekakertalaisen ylös. Ei kyllä hypännyt toista kertaa ja reippaasti käppäiltiin autolle. Taisi olla vielä vähän kylmää! :D


Metsäretkien lisäksi Redi on ollut agitreeneissä harjoittelemassa hiljaa oloa ja toisten suoritusten katselua kiljumatta kurkku suorana (vaikeaa). Kotona on treenailtu mm. tolpan ympäri kiertämistä ja vähän yritetty harjoitella myös perustottista eli sivulle tuloa ja maahanmenoa. (vaikeaa, koska pitää olla paikoillaan, tuumaa Redi). Myös käytöstapoja on alettu vaatia vähän enemmän, kuin ihan pikkupennulta. Ovesta ei ole lupaa säntäillä sisään eikä ulos vaikka se aukeaisikin (supervaikeaa muistaa koska siiiistiiiii!!). Lenkillä, kun on vapaana, ja jos äitee käskee, niin pitää olla siellä selän takana, eikä saa mennä ohi ennenkuin saa luvan (yybertylsää ja mikseivoivaanmennä?!!). Pihassa pitää pysyä. Siltikin, vaikka äitee menis viemään roskapussia tai käymään postilaatikolla. (mut jos hiipii ihan sillai hiljaa perässä, eiks sit voi tulla?) 

Viime viikolla päästiin pitkästä aikaa ajan kanssa rauhassa hallille ja Redikin pääsi aksailemaan. Ensin tehtiin putkia (siistiii!!!) ja suoralla yhtä, kahta ja kerran kai kolmeakin hyppyä peräkkäin lelupalkalle. Sitten tauko ja Pason vuoro. Paso treenaili siivekkeen ympäri käännöksiä ja kontakteja. Lopuksi Redi pääsi vielä uudestaan kokeilemaan kotipihalla opitun soveltamista, eli takaakiertoa, mitä oli tolpan kanssa harjoiteltu. Ja se oli käsittämättömän taitava! Samantien osasi lähteä siivekkeen kiertoon molemmilta puolilta ja tulla lelupalkalle kuin vanha tekijä! Tuntui niin uskomattomalle, että oli pakko pyytää kuusvee kuvaamaan että voin itsekin katsoa, että kuvittelenko vaan! :D Videon kuviota oli kokeiltu yhden kerran ennen videointia ja tähän päättyi Redin reeni sillä kertaa.

Ainiin loppuun vielä strategiset mitat: Redi 5kk, 10kg, 37cm (tai piirun alle).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti