sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Agi-Kotkien aksailutYksi sateinen päivä vietettiin Agi-Kotkien kisoissa. Juostavaa oli kolmen radan verran ja  mukavat radat olikin. :) Myös kisajärjestelyt sujuivat joutuisasti, aikataulusta oltiin suorastaan edellä ja kentän pohja oli erinomainen kaatosateesta huolimatta. Paleltaakin alkoi vasta ihan viime metreillä, joten mikäpä sitä oli kisaillessa. 

Joko mennään??
Öh.. karjuntaa. :D


Tulokset olivat hyvin samansuuntaisia kuin edellisen viikon KKS:n kisoissa eli HYL - 5 - HYL. Keskimmäinen vitosen rata oli todella lähellä olla 0, toiseksi viimeinen rima putosi pienellä takatassun kynnen hipaisulla. Mutta ei se fiilistä haitannut, se oli NIIIIN HIENO rata. Ei kertakaikkiaan mitään valittamista tai korjattavaa. :) 

Tarkkaan näyttää Paso rimat ottavan. Suorastaan rimaa hipoen. Näitä kuvia kun katsoo, voisi luulla että se pudottelisi useamminkin, mutta harvinaisia ovat riman tipahtelut ja hyvin satunnaisia. Ja niistäkin varmaan ainakin 99% menee mun piikkiin...

Ensimmäinen meni taas vähän kankeaksi sähläilyksi, en oikein päässyt rytmiin kuin hetkittäin. Viimeisessä taas oma keskittyinen hajosi heti alussa. Välillä saatiin ihan ok menoa, mutta loppupuolella taas vähän herpaannuin. 

Viimeisen radan esteen ohitus. Kartturi viittelöitsee ihan silleen pikkasen myöhässä... ;) Koira viilettää jo korvat lepattaen eteenpäin. :D


Kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvillä mielin kisoista kotiin. Läpimärkänä...

Radat videolla. Kiitokset kaikille kuvaajille: Marikalle, Tommille ja Piia-Maaritille! :)

https://www.youtube.com/watch?v=ISSs6VFfxtI&feature=youtu.be

Kaikki postauksen kuvat (c) Maija Aapalahti. Kiitos siis Maijalle myös! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti