lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tästä se taas alkaa

Tuntui jotenkin siltä, että on käännettävä uusi lehti bloggauksessakin. Siksi siis: aivan uusi blogi ja ihan uudessa paikassakin! Pitäähän sitä välillä harjoitella jotain uuttakin. ;)

Saanko esitellä, uusin perheenjäsenemme:


Mandinez Sand Storm
"Paso"

s. 14.4.2011

... ja rotuhan on tietenkin se meille ainoa oikea, eli espanjanvesikoira. :)

Paso muutti meille yhdeksän viikon ikäisenä eli parisen viikkoa sitten. Nuori herra osoittautui heti valtavan reippaaksi ja rohkeaksi pikku perronaluksi ja on jo kotiutunut hienosti. Talon tapoja opetellaan vielä, mutta kaikkien sydämen Paso on tainnut jo viedä!

Pasosta on tarkoitus isona tulla minulle harrastuskaveri. Tämän hetken päälajina suunnitelmissa siintää agility, ja kovasti pidänkin peukkuja, että Paso jäisi medi-mittoihin. Taikka sitten kasvaisi kunnollisen kokoiseksi maksi-koiraksi... Mutta aika näyttää, mitä kaikkea kivaa keksitään ja mihin lajiin Pason vahvuudet sitten lopulta meidät vievät. :) Lisäksi Pasosta tietenkin odotetaan uutta vartiopäällikköä Ässän suuriin saappaisiin ja isännälle metsälenkkikaveria. Ronjan paras ystävä ja leikkikaveri Paso taitaa jo ollakin!


 Tämän vajaan kaksiviikkoisen aikana Paso on ehtinyt jo mm. käydä möllikisoissa ja agilitytreeneissä katseluoppilaana, tehdä useamman tutkimusretken metsään, käydä katsomassa ratsastuskilpailuja, tavannut toisia koiria joista Vilkku-entlebuchi jopa rupesi leikkitädiksi (tästä muutama kuva myöhemmin), käynyt uimassa niin kuralammikossa, ojassa kuin meressäkin, opetellut autossa matkustamisen saloja (kanssamatkustajien tärykalvot ovat olleet kovilla), miettinyt miten ihmeessä sänkyyn voisi päästä, yrittänyt kiivetä keittiön laatikoston kahvoja myöten työtasolle ruokavarkaisiin, tutustunut naksuttimen saloihin, opetellut olemaan haukkumatta naapureita ja harjoitellut hihnakävelyn alkeita.

Siinähän sitä puuhaa on riittänytkin! Ja vielä kun pitää kovasti koko ajan leikittää Ronjaa, tappaa leluja ja kerjätä rapsutuksia kaikilta kohdalle osuvilta, on Pason päivät melkoisen täynnä ohjelmaa. Yöllä sitten uni maittaakin hienosti, eikä meille ole ollut häiriötä yöllä leikkiin ryhtyvästä koiranpennusta. ;)

3 kommenttia:

  1. Jei, jei, jei!
    Onnea Pasolle, kun sai oman blogin, johon voi emäntä kirjata kaiken ihanan ja "ihanan" yhteiselosta. Paso on aivan supi-ihana!

    VastaaPoista
  2. Vitsi, mie googletin "Paso espanjanvesikoira" ja löytäessäni tän nii luulin, että teille on ny yhtäkkiä tullu toinen perro!! :D Höh.. Ei si. :) Mut ompas Pason väri ihan erimoinen nykyää. Tee Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Paso on ollut pentuna oikein kauniin värinen. Nyt se on vaan kuraveden ruskee... :p

      Poista