sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Hölmöjä hylkyjä Haminan helteessä

... mutta saatiinpa ainakin hassunhauska H-otsikko... ;)

Mutta voiko nyt kovin ihmeitä odottaa, jos viimeksi on treenattu lajia ihan kesäkuun alussa, eli puolitoista kuukautta sitten... Muuten on vaan lomailtu ja lenkkeilty, paitsi agirodussa käytiin kipaisemassa yksi hurlumhei ja perjantaina ennen kisoja vähän kentällä kontakteja. Lahjattomat harjoittelee - ja juuri siksi se olisi allekirjoittaneelle niin kovin tärkeää! ;)

Tuomarina oli Tuija Kokkonen. Ratapiirroksista ei ole tietoakaan.

Ekana oli hyppyrata:

Vai oliko se sittenkin kalastuskilpailu?
... no, ainakin Pasolla oli kivaa! Ja siis nollahan tästä olisi tullut, ellen olisi toiseksi viimeisellä hypyllä jotenkin jähmettynyt täysin enkä osannut tehdä mitään, niin Paso hyppäsi saman hypyn takaisin. Ei se nyt nätti nolla olisi ollut, että sikäli ei harmita. Ehkä tässä ne agilityjumalat puuttui peliin? ;)

Ensimmäinen agilityrata:

"Äiskä mulla on nyt kiire, jarruttelen sitten kun oon ensteks mennyt ton putken!"
Tämä hylky meni Pason piikkiin. Minä kyllä jarruttelin ja suhisin ihan hyvissä ajoin.

Toinen agilityrata:

Loikkasi paskiainen puomin kontaktin!
Tultiin sitte pois kokonaan. Harmitti ja harmittaa vieläkin, koska siihen asti tuntui näistä kolmesta radasta parhaalta, ja me niin oltais hanskattu toi loppurata.


Varmaan näissä oli kaikkea hyvääkin. Ja ainakin se oli kiva huomata, että ei ole kesän juoksulenkit menneet hukkaan - kisarata, edes helteessä, ei saanut edes hengästymään! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti