lauantai 1. lokakuuta 2011

Mittoja ja onnettomuus. :(

Paso, 5,5kk, painaa huimat 18 kg ja on 45,5cm korkea. Ei enää siis mahdu medi-mittoihin, joten nyt sitten vaan pidetään peukut pystyssä, että kasvaa tuosta vielä useita senttejä ettei jäisi ihan pikkumaksiksi.

Eihän se lihava ole, ei ainakaan mun silmään näytä siltä? Kuva ei nyt kyllä ole mikään ihan kunnollinen rakennekuva, kun yksin yritin ottaa, mutta näkee siitä nyt jotain...


Tarkkasilmäiset varmaan jo huomasivat tuosta kuvasta, että Paso on narun jatkeena. Se joutui maanantaina auton töytäisemäksi, kun juoksi ihan päättömästi tielle. :( Moka oli mun, jätin sen vahtimatta noin kolmeksi sekunniksi... ja luotin, ettei se mene sinne suuntaan, kun kukaan muukaan ei mene, kun kesäkuusta asti on opetettu, ettei sinne mennä ja jos mennään niin AINA pysähdytään ja odotetaan että minä menen edeltä ja annan luvan. Vaan lapsi on lapsi ja lapsi on nopea. Onneksi, onneksi, ONNEKSI Pason suojelusenkelit olivat tarkkaavaisina, ja tuloksena oli vain kylkikosketus ja kuski oli vanhempi herra joka ajoi rauhallisesti ja jopa pysähtyi katsomaan kuinka kävi. Ja onneksi ei käynyt pahemmin ja esim. luunmurtumilta vältyttiin.

Diagnoosina oli ruhje- / lihasvamma vasemmassa lavassa. Pari päivää jätkä oli melkoisen surkeana ja kinkkaili ja uikutti. Niin, ainakin aina, kun joku oli näkemässä... lievä filmitähti tämä penneli! Nimittäin selän kun käänsi, niin se käppäili ihan muina miehinä melkein ontumatta ja kerran erehdyin jättämään sen yksin vapaana pihalle, niin johan se juoksi kissan perässä - tippaakaan ontumatta! :D Nyt vajaan viikon toipumisen jälkeen tilanne on jo paljon parempi, käynnissä Paso ei onnu enää lainkaan ja ravissakin vain vähän. Mutta liikunta on edelleen minimissä ja riehumisen välttämiseksi omassakin pihassa käydään hihnassa. Ensi viikolla sitten kunnon mukaan aletaan hiljalleen lisätä liikuntaa, ja parin viikon päässä Pasolla on sitten fyssari/hierojalle aika, että saadaan samantien jumit pois kehittyvästä lihaksistosta.

Mutta kylläpä olikin taas muistutus siitä, miten pienestä kaikki voi olla kiinni. :(



1 kommentti:

  1. Säikähdys sentään! Onni, että Paso on toipunut hyvin hurjasta tapahtumasta!!

    VastaaPoista