keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Agilitya taasen

Eilen otin Pason mukaan, kun menin vetämään treenejä hallille. Aikaa olikin yllin kyllin, kun ryhmästä vain 2 koirakkoa oli paikalla, joten Pasokin sai ihan kunnon treenin. :)

Tämmöistä rataa mentiin:

Leijeröintiä siis harjoituksen aiheena. Aluksi onnistuin koko ajan huiskaisemaan Pason suoraan kakkoselta putkeen, ennenkuin hoksasin (taas) että en voi vaan lähteä sen kanssa kilpajuoksuun ja että mun pitää auttaa ja neuvoa sitä käskyttämällä koko ajan... Kun sitten älysin himmata selkeästi vauhtia ja kääntää yläkroppaa 3-hyppyä kohti sensijaan että juoksisin suoraan kohti putken suuta, sain kuin sainkin koiran kääntymään ihan helpostikin. Seuraava kompastuskohta oli 7-hyppy, mihin Paso ei millään meinannut ymmärtää kääntyä, mutta kun pari kertaa avustin pallolla, niin johan hoksasi. Ja sen jälkeen ei ollutkaan mitään ongelmaa saada sitä hypylle. Välistäveto 8-hypylle tuli ihan luontevasti. :) Oikeasti radassa oli kepit 9-hypyn jälkeen, mutta ne me jätettiin väliin ja harjoiteltiin tuota 10-11 kuviota sitten ihan erikseen. Eli itse oli tarkoitus jäädä molempien putkien etupuolelle ja mielellään myös hyppyjen. Pari kertaa Paso tuli putkelta suoraan mun luo reunimmaisen hypyn vierestä, mutta pallon avulla homma lähti taas skulaamaan hienosti, ja sain ohjattua sen aika kaukaakin pituudelle. :) On se vaan niin fiksu!
Lisäksi harjoiteltiin vähän rengasta hakien vauhtia putken kautta, keinua ja pujottelua. Paso on alkanut tarjota kontakteja itse! :) Menee siis kontaktille ja napottaa siellä nakkia odotellen ihan pyytämättäkin aina, kun ohitetaan joku kontaktieste! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti