torstai 23. helmikuuta 2012

Konnankoukkuja kahdelle...

Ensin oltiin kaveritreffeillä Komeetan kanssa. Komeetta on ahkaani ja hänestä tulee isona ratajuoksija ja akilititähti ja hän on Pasoa vähän nuorempi "pikku"poika. Pojat ovat tutustuneet silloin, kun Komeetta vielä oli niin pieni, että pelkäsin sen menevän rikki Pason käsittelyssä. ;) Enää ei tartte pelätä - Paso ei saa Komeettaa kiinni, jos Komeetta ei niin halua! :D (kuvat voipi klikkailla suuremmaksi kuvagalleriaksi)

Moikka kamu! Mä teidän tän mestan, tuu, mennään tänne!

No moikataan nyt sit ensin, pus pus!

Sit mentiin!

Ota kiinni jos saat!!

Heeei! Äijä huijaa ja oikoo mutkissa!

Kilpajuoksua...


Jipii kun kiitäminen on kivaa!!
Sitten vähän sylipainia.

Hipppa!
... ja taas mennään!
Hei, älä nyt ala hyppii silmille siinä!
Et sä mua kiinni saa kumminkaan!

Lopulta syvässä suojalumessa pohraaminen teki tehtävänsä:
Phuuh... mää oon ihan loppu ny!

Sitten ne konnankoukut... Leikkien jäljiltä Paso oli yltä päältä lumipalloissa, kuten kuvista hyvin näkyykin. Kolmisen varttia ehdittiin olla kotona ennenkuin piti lähteä Ronjaa hakemaan tarhasta. Eihän se nyt ollut ehtinyt sulaa, kuivumisesta puhumattakaan, joten jätin sen kotiin, ettei tule kylmä ulkona märässä turkissa. Paso siis viettää yksinoloaikansa eteisessä ja eteisen käytävässä, kahden lapsiportin takana. Tai siis niin olen luullut sen viettävän... Yksioloa kertyi vajaa pari tuntia, kun käytiin vielä leiksalla leikkimässä. Kun tultiin kotiin, oli koira eteisen nurkassa omalla paikallaan herranterttusena odottamassa. Vaan kun päästiin olohuoneeseen asti, alkoi löytyä lammikoita. Ensin vesilammikoita ja sitten - pissalammikoita! Sitä oli steppailtu ympäri keittiötä ja olohuonetta ja käyty makuuhuoneessakin kääntymässä, jälkeen oli jäänyt lumipallovana, joka oli pieniksi vesilammikoiksi sulanut. Loppu märkyys olikin sitten kuivatelty sohvaan, jolle ei saa koirat ollenkaan mennä. Ja ilmeisesti Paso oli popsinut ison osan lumipaakuista parempiin suihin, ja söihän se ulkonakin lunta, joten vessahätä oli sitten ollut sen mukainen... No, tulipahan pestyä lattiat, kun sitä olen monta päivää jo ollut tekemässä... Matolle pissaamisen olisi kyllä saanut jättää ainakin tekemättä!
Nyt meillä sitten pähkäillään, että miten saataisiin noita 90cm korkeita portteja korkeammiksi, että herra houdini pysyisi sille varatulla alueella. Siihen asti Paso viettää yksinolonsa kylpyhuoneessa. Vaikka mikäpä siellä on lattialämmityksen päällä kölliessä... 

1 kommentti:

  1. Pahus, ajatteli Paso, kun kiinni jäi. Mutta I'll be back ;-)
    Ihania ahkaanikuveja.Paso pomppii todella lumipallona perässä.

    VastaaPoista