torstai 19. heinäkuuta 2012

Agikisauran korkkaus

Tänään oltiin Pason kanssa ihka ensimmäistä kertaa osallistumassa möllikisoihin! Kisaturistinahan Paso on hengaillut mukana jo ihan pikkuriiviöstä asti, joten kisatilanne sinänsä ei sille mitään uutta ole. Mutta eipä ole Pasasen poika ennen päässyt osallistumaan ihan itse. Ja olipa se tärkeänä!

Kyseessä oli oman seuramme "Heinähurvittelut". Mukana oli myös "megamölliluokka", joka oli tarkoitettu 12kk täyttäneille möllikoirille, radalla pelkästään hyppyjä ja putkia. Päivän päätapahtumana taas oli Knock Out - kisa, joka osoittautuikin todella hauskaksi ja jännittäväksi seurattavaksi. Olisin Pason ilmoittanut myös tähän kisaan, vaan radalla oli pujottelu ja meillä on vielä verkot käytössä, joten jäimme tästä huvista vielä paitsi.

Mutta takaisin Pason kisakorkkaukseen! Minuahan suorastaan ihan jännitti pikkuisen, aika kauan on aikaa viime kisailuista... Mutta Paso hoiti homman kotiin tosi upeasti!!



Tässä vielä ratapiirros todella hauskasta putkikaahailuradasta: (10-hyppy tosin taisi olla suoremmassa linjassa koiran reittiin nähden, eikä tolleen kuten kuvassa)



Tulos siis 0, ajalla -20.jotain ja voitto!!!

Tämän huonompia tuloksia ei sitten tämän jälkeen enää suvaita - eiks jeh! ... niin, vai pitäisköhän sitä samantien lopettaa ja jäädä eläkkeelle, nyt kun ollaan huipulla? ;) Vois sitten sanoa, että kaikki ollaan voitettu, mihin ollaan koskaan osallistuttu. xD Ei vaan, Pason kanssa on kyllä niin mahtavaa mennä, kun se vaan on niin pätevä! Tuliks nyt tarpeeksi huutomerkkejä? !!! ! Nih! !!! (muistuttakaa mua tästä sitten, kun taas olen ihan raivona tuohon riiviöpaviaaniin...) <3
Se on aina niin älykkään näköinen! ;)

3 kommenttia:

  1. Paso oli kisassa niin järkevä,etenevä ja kuitenkin kuunteleva, että oksat pois. Eikä kartturikaan huono ollut ;-) Joten kiinnostuneena jään odottamaan teidän virallisen kisauranne korkkausta. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan.

    VastaaPoista
  2. Paso se jotenkin kaiken ton älykkyyden loiston keskellä aina osaa tosi paikan tullen yllättää... Te olitte hyviä, sama meno sitte virallisten korkkauksessa. Ilmottaudun jo kannustusjoukkoihin. :)

    VastaaPoista
  3. Heijaaa Paso & Kati !!!!

    VastaaPoista