maanantai 1. heinäkuuta 2013

Tottista mut ei tosissaan

Tänään tossa iltasella kaiveltiin vähän Pason (ja mun) tokotaitoja naftaliinista. Kun agitauon jatkuessa ja leireilystä palauduttua Paso ihan selvästi kaipaa vähän aivojumppaa. Liikuntaa tulee kyllä riittämiin, mutta semmoista tekemistä alettiin selvästi olemaan vaille. "Kuinka voisin palvella sinua, tehdäänkö jotain, ihan mitä vaan?!?" - ilmeellä mua tuijoteltiin täällä aamusta iltaan tasaisin välein, ni tänään päätin että tilanteelle on tosiaankin tehtävä jotain... :D

Siispä makkarat taskuun ja pihalle. Tehtiin perusasentoja naksuttimen kanssa sekä askelen - parin seuraamisia. Vähän liikkeestä maahanmenoa ja sitten vielä lisää seuraamista, tällä kertaa erityisesti semmoisen draiviin ja kontaktiin huomiota kiinnittäen. Aika nopeasti Paso itse asiassa hyytyi, kai se joutui tosissaan miettimään, että mistä sitä makkaraa tuleekaan. Piti oikeen ruveta vähän virettä nostamaan ja ottaa pallo mukaan palkkaukseen, että jaksoi Pasanen tsempata makkarapussin loppuun asti! Mut hyvä niin, ehkä se tuijottelee mua taas vähän vähemmän huomenna. ;)

Hyvin Paso muisti tokotemput ja hienosti teki töitä. Mun pitäis vaan (tässäkin lajissa) oppia muistamaan, että Paso ei ole yhtä kuin Ässä, eikä se etenkään voi mitenkään osata tehdä hommia samoin kun Ässä VOI-luokan tasolla... Pikkusen pitäis vissiin treenata sitä varten? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti