torstai 26. joulukuuta 2013

Kaikenmoista rallattelua

Aamulla meille tuli vieraita. Paso oli erityisen ihastunut vieraiden mukana tulleeseen beaussineitokaiseen Pandyyn. Niin valtavan ihastunut, että hiki ja läähkä tuli, kun piti koko ajan yrittää neitoa vokovokovokotella vaikka sisällä ei sais hillua... Lähdettiin sitten ulos vähän metsään ja pellolle, että nuoriso sai päästellä höyryjä. Ja niin he tekivätkin. :D Sää oli sumuisen harmaa ja tihkusateinen ja kuvat sen mukaisia. Tein niistä koosteen, koska laatu oli, no, oli mitä oli. Kupletin juoni selvinnee tästäkin...


Hieno neiti suostui myös poseeraamaan hetken. Kuolainen ja kurainen (ilman omaa syytään) kaunokainen:
Naisväen lähdettyä kotiinsa, Paso pääsi suihkuun ja ehti ottaa pari tuntia lepiä. Uusi lähtö koitti ennenkuin turkki oli kerennyt edes kunnolla kuivua. Tällä kertaa aksahallille ihan vanhojen tuttujen tyttöystävien seurassa. Molly, Peetu ja Nuppu eivät jaksaneet enää espanjan gigoloa kiinnostaa, kun aamupäivällä oli ihan kotona ollut tumma ja tulinen ranskatar. Joten heitettiin leppoisa lenkki ja sen jälkeen treenailemaan. 

Meillä on ollut nyt joululoman teemana iloinen rallattelu vauhtiradoilla sekä kontaktit. Joten puomia yritettiin taas vedättää oikein vauhdikkaasti kontaktille palkaten. Vähän vaihtelevalla menestyksellä, edelleen Paso tahtoo alastulossa tiputtaa raville, vaikka tuleekin nyt jo paremmin alas asti eikä jää patsastelemaan viime senteille. Sitten juostiin tämmöistä vauhtivirveliä:


Hieman päänvaivaa tuotti lähinnä 10-12, koska Paso tahtoi hypätä 11-hypyn ihan väärään suuntaan. Aluksi siis menin 11-hypyn taakse ottamaan vastaan, mutta ei sen enempää valssi kuin niistokaan juurikaan kääntänyt Pasoa. Lisäksi se juoksi aina putkesta niin pitkään suoraan, että oli vaarassa hypätä 12 väärään suuntaan tai ainakin tosiaan tuli täysin väärällä linjalla 11. Kun siirryin putken ja hyppyjen väliin vain pyörittämään Pasoa vasenta hartiaa kääntämällä, se kääntyi tosi nätin pienen sujuvan kaarteen ja sitten 13 putkeen päällejuoksulla. 
Molly ja Peetu taas molemmat lähtivät 12-hypyn sijaan hakemaan puomia tuolla ohjauksella, joten niille sopi niisto / valssi vaihtoehto paremmin ja persjättö ennen 13-putkea. Pason kanssa juoksin lopun putkia vähän kummaltakin puolelta. Sujuvimmaksi ja Pasoa parhaassa vauhdissa pitäväksi todettiin sellainen, missä tein persjätön 13-14-väliin ja sitten vielä 15-16-väliin. 

Perushauska vauhdikas ja mutkaton rata, jossa sai vaan juosta. Pasosta oli vähän puhti pois aamun naisasioiden takia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti