torstai 19. joulukuuta 2013

No nyt on perseilty!

Tänä aamuna olin ylimaallisen reipas ja suuntasin Pason kanssa kohti hallia jo reilusti ennen auringonnousua. Ehdittiin ennen töihin lähtöä tehdä edessäleikkaus jos toinenkin. ;) Asensin muurilaatikon pystyyn tuon "kujan" päähän, alkuverkaksi kipaistiin radan alkupuolisko ja sitten ruvettiin hommiin. Tein kuviot, kävin katsomassa videon, yritin uudestaan, katsoin videon jne... Jossain vaiheessa piti jo vähän tehdä eri suuntiinkin, kun alkoi tuntua, että Paso saattoi ehkä vähän oppia kuvion ulkoa. ;) 

Kyllähän se nyt sentään ehkä jo vähän paremmin sujui, kuin viikonloppuna koulutuksessa. Vaikka jotenkin hankalalle ohjaukselle tuo edelleen minusta tuntuu. Lopuksi juostiin vielä koko rata, mikä sujui mallikkaasti ja sitten en malttanut olla tekemättä vielä tuota "kujaa" vertailun vuoksi valsseillakin. Tuntui itsestä helpommalta (vaikka Paso olikin jo vähän väsähtänyt ja omat valssit oli taas noin kymmenen vuotta myöhässä) mutta en nyt oikein videoita tuijottelemalla tullut hullua hurskaammaksi, kumpi ohjaus olisi nopeampi. Valsseilla ainakin meidän taidoilla varmempi onnistuminen.

Videot.

Ja ehdin muuten vielä kotiin suihkuun, pesemään koiran ja pikaisen aamupalankin syömään ja yhdeksäksi töihin! :) Virkeänä ja heränneenä (kerrankin).

1 kommentti:

  1. Persjätöissä niinkuin valsseissakin on kaiken a ja o se, että on ajoissa. Se on se vaikein juttu. Sullakin alussa olivat jätöt kovin myöhäiset, jolloin koira teki laajaa kaarta. Kun käänsit ajoissa, käännös oli tiiviimpi. Kyllä se meikäläisenkin jäykkä selkä vielä taipuu noihin, kunhan olen keikkunut lomalla selättimen kanssa.

    VastaaPoista