keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Loppukesän kuvakuulumiset




Kävimme mökillä, jossa Paso lekottelun lisäksi osallistui aktiivisesti onkimiseen ja rallatteli ympäri tonttia sekä hyppi pommeja laiturilta. ;)

Erityisesti ämpärissä uiskentelevat ahvenet olivat Pasosta tosi kiinnostavia ja se sukelteli ämpäriin niiden perässä aina kun silmä vältti...

Arkista lenkkeilyä. Tällä kertaa sateisen aamupäivän jälkeen. Lätäkköleikeissä viihtyvät kaikki lapset ja lapsenmieliset. ;)




Kävimme myös pienellä perhelomalla Helsingissä ja Paso pääsi mukaan. Sunnuntaipäivän retki suuntautui Suomenlinnaan.


Täytyy sanoa, että ylpeä sai olla maalaisserkusta kaupungissa. Koiraksi, joka ei juuri koskaan käy missään ihmisten ilmoilla (jos ei agilitykilpailuja lasketa) Paso käyttäytyi uskomattoman mallikkaasti. Matkustimme täpötäydellä ruuhkabussilla, kuljimme läpi Senaatintorin jossa rakennettiin / purettiin jotain tapahtumalavoja, puikkelehdimme Kauppatorin ihmispaljoudessa, matkustimme lautalla ja kohtasimme Suomenlinnassa lauman japanilaisia turisteja, jotka jostain kumman syystä ihastuivat Pasoon ja tulivat hihkumaan ja kuvaamaan ja taputtelemaan. Ja kaikkeen Paso suhtautui suorastaan Stoalaisella tyyneydellä, aivankuin ruuhkabussit ja ihmispaljoudet kuuluisivat luontevana osana sen jokapäiväiseen elämään. Ei voi kuin ihailla tyypin hermorakennetta!


Suomenlinna oli tosi kiva perheretkikohde ja sääkin suosi. :) Koira kulki kätevästi mukana ja sai päivän aikana taatusti riittävästi lenkkeilyä, liikuntaa ja aktiviteettia! Kohtasimme Suomenlinnan pusikoissa jopa fasaanin, jota Paso hetken aikaa sai vapaana kirmaillen jäljittää ja hauskaa tuntui olevan. 

Paluumatkalla alkoi selkeästi jo tassu painaa, harvemmin Pasoa saa suunilleen perässä kiskoa... Ja perillä kämpillä kaveri heittäytyi taljaksi lattialle eikä silmää väräyttänyt vaikka lapset remusivat ympärillä. Taisi olla rankka reissu.
Kotona, normilenkkeilyä huomattavasti pääkaupungin hulinaa rauhallisemmissa tunnelmissa.

Kun lapset ovat mukana lenkillä, mennään välillä hyvinkin rauhalliseen tahtiin ja vaan nautitaan luonnon rauhasta. :)


Paikka auringossa

Poseerausta lasten läträtessä lätäkössä.


 Pääsiskö ulos, olis bisneksiä?
Miksi ihmeessä mut laitettiin ulos?
 Tahdon sisälle nukkumaan.
.
 Semmoista meillä. Kaikenmoista arkipuuhaa, vaikka blogihiljaisuutta piteleekin. Lisäksi Paso on käynyt nyt jokusen kerran fysioterapeutilla ja ranka alkaa taas jumien jälkeen joustaa ja liikkua. Aksailtukin on jonkun verran, joskaan ei ollenkaan tarpeeksi (ainakaan kartturin kehittymisen kannalta...) ja tallilla on vietetty viime aikoina melko paljon aikaa. Pasosta olisi ihana juosta pellolla ympyrää hevosten mukana, kun ratsastetaan, mutta moinen hupi oli pakko kieltää, koska kaveri ei selvästikään itse tiedä milloin olisi viisasta lopettaa. Viikonloppuna on taas kisailuakin tiedossa, kun mennään koettamaan onneamme piirinmesteruuksissa, niin yksilö- kuin joukkuekisassakin. Pitäkeehän peukkuja! :)

(kuvat suurentuvat klikkailulla ja ovat taattua Samsung-luurilaatua)








1 kommentti:

  1. Pasolla on ollut mukava kesä kuvareportaasista päätellen. Ja rankajumeista huolimatta. Hyvä, että nyt on vetreä heppu ja valmiina taistoon piirimestaruudesta.

    VastaaPoista