torstai 4. syyskuuta 2014

Mölleilemässä


Tänään käytiin naapurihallilla möllikisailemassa. Retken suurin tarkoitus oli viihdyttää Mollya ja Peetua, jotka Johannan sairasloman takia ovat olleet vähän tylsistyneitä. Paso pääsi bonuksena mukaan. Molly ja Peetu tarjosivat kansalle sirkushuveja koko rahan edestä juoksentelemalla melko satunnaisia esteitä ja esittämällä tandemagilityä. ;) No Peetun kanssa kyllä onnistuttiin kipaisemaan ihan kelpo ratakin lopulta, kun baanalle päästiin... Pasokin sai juosta mölliagilityradan ihan vaan kontaktiharkkana, palkkasin siis kontaktit. Ja sitten vielä hetken mielijohteesta kipaistiin möllien hyppyratakin, kun nyt satuttiin olemaan lähtölinjalla kun maksien kisa alkoi. :D Kilpailun ulkopuolella siis tietenkin Pason kanssa mentiin, mutta saipahan se vähän hurvitella hauskoilla suoraviivaisilla rallitteluilla. 
Alunperin ajatus oli, että Paso saisi juosta myös kilpailevien agilityradat, joita olisi ollut tarjolla kaksi. Mutta olisi jouduttu odottamaan ensin kaikkien säkäluokkien möllien hyppyrata, sitten kaikkien säkäluokkien kilpailevien hyppyrata ja sitten vielä kilpailevat minit ja medit ennen uudelle radalle pääsyä. Joten koti kutsui ja lasten iltatoimet. Mutta mitäpä tuosta. Koirilla oli kivaa ja ihmisilläkin. :) Eikä se huonoa tee välillä vaan irrotella ihan täpöllä ilman sen kummempia tavoitteita. Hauskanpitoahan tämän kuuluu ollakin!! 

1 kommentti:

  1. Kilpailevien agi-ja hyppyradat taisivat olla melkein samanlaiset kuin möllien. Ainakin ne kaksi, jotka Friidan kanssa mentiin. Kiva oli antaa koiran rallittaa.

    VastaaPoista