lauantai 8. marraskuuta 2014

Luota, luota, luota!!!

Mannerin valmennus, viikkotreenit, Wessmanin valmennus kaikki viikon sisällä. Ollaan siis oltu kerrankin ns. "silmän alla" oikein urakalla. 

Tiivistelmä:
"Hyvältä näyttää meno, sulla on tosi taitava koira, luota siihen."
"Älä varmistele, uskalla liikkua, kyllä se koira osaa. Luota siihen."
"Liiku rohkeammin, älä jää odottamaan. Luota että koira suorittaa annetut tehtävät."

"Se kulkee tosi hyvin, kun vaan ohjaat ja liikut rohkeasti ja luotat että se menee."
"Sun koira on äärettömän kiltti ja tekee kaiken mitä pyydät, ohjaa rohkeammin!"


jne, jne, jne...




Ja kun se omakin fiilis on ihan mahtava sitten kun saan päästettyä irti siitä iänikuisesta hiippailusta ja varmistelusta. Käsijarru päällä ei ole kiva juosta eikä ohjata. Mutta miten sen saisi tuolta korvien välistä pois ihan kokonaan, eikä aina vasta parin epäonnistumisen jälkeen???
Lähikuukausien / talvikauden treenitavoite on kirkas. Viimeistään keväällä on alettava saada muitakin ohjeita valmentajilta. Piste. Ja huutomerkki. Tää asia on nyt kertakaikkiaan saatava kuntoon. Ja myös kisoissa!


En taida ratapiirroksia viitsiä laitella. Ihan hyvin on menny valkut ja treenit. Noi palautteet on olleet melko samanlaisia koutsista ja tehtävistä riippumatta... Paso on äärettömän hyvä, mua tarttee ruoskia. :p Ainiin, ja kun ei koiraa sovi vieraiden paijailla ja huomioida kesken treenien / kisojen, niin ei muuten sovi ohjaajaakaan. Että tutut ja kaverit, jos yritän tulla jorisemaan teidän kanssa valmennuksissa ennen omaa vuoroani, ni älkää huomioiko. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti