tiistai 22. toukokuuta 2012

Hienostokoira Paso. Not!

Koska Paso näytti saksilla keritsemisen jälkeen lähinnä ruohonleikkurin alle jääneeltä Ransulta, lainasin Jaanalta (kiitos!!) trimmerin ja ajelin jätkälle kesätukan. Korvat vaan jäi ajelematta, osin siksi, etten uskaltanut niitä yksikseni isolla koneella alkaa ajella, osin siksi että terä kuumeni kovin kuumaksi ja osin siksikin, että Pyry heräsi päiväunilta... Ja häntätupsu jäi sitten vähän tasapainon vuoksi, että on pörrötupsua molemmissa päissä. ;)

Mulle tuli Pason lookista jotenkin mieleen vanhat Hopeanuoli-leffat ja niissä ollut Cross-saluki sekä Smith-koira. Etenkin täysillä kiitäessä siinä oli jotain salukimaista pörrökorvineen... Tuulan kuvaus oli kuitenkin jotenkin osuva: "Paso näyttää ihan joltain hienostokoiralta".

Mamman puudeli!

Mutta ulkonäköön se hienostokoiruus kyllä jäi... kuvat puhukoot puolestaan.

Nyt mennään eikä meinata, sanoo tämä espanjanvesisaluki!

Enää ei karvat hidasta. Ja sitten löytyy VETTÄ!! (Tai no, mutavelliä. Saatte arvata kerran, miksi halusin pitkästä turkista eroon niin pian kun mahdollista...)









Kotona Pason piti etsiä ihan uudet nukkumapaikat, kun lattia olikin yllättäen kylmentynyt kovasti... Yhden levottoman illan jälkeen se löysi työhuoneen sohvan ja sinne se onkin nyt pesiytynyt pysyvästi. Ja pihalla se hakeutuu jatkuvasti terassin aurinkoisimpaan kohtaan... :D
Hienostopuudeli vällyjen välissä.

8 kommenttia:

  1. Naamakuvassa ihan Irlannin vesispanielin näköinen ja häntätupsulla voi huiskia itikoita. Hyvän ja tasapainoisen näköiseksi on kroppa kehittynyt =)

    VastaaPoista
  2. ....ei kukaan voi tykätä noin paljoa pomppia =)hullumutakoira !!! tai ehkä se kroppa onkin kehittynyt noin hienoksi kun pomppii ja loikkii jokasuuntaan =)

    t:sama "Anonyymityyppi"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oon koko ajan sanonut, että hullu se on. ;) Eikä sitä pysty edes kuvista käsittämään. Pitäis nähdä livenä, se on ihan pimiä. xD
      Ja kai sitä tosiaan tulee kauheet persmuskelit, kun koko aika loikkii ja pomppii ja menee matalalentoa... :p

      Poista
  3. Portugeesihännässäkin Paso on niin perro että. Ihanat mutakuvat. Friidakin olisi tykännyt olla tuolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkös - ajattelin Friidaa tuossa mutakuopan luona. Ja sinua, joka olisit sen joutunut pesemään mutapainin jälkeen. ;) Mulla on nykyään niin helppoa, kun on tommoinen säämiskäkoira. :D

      Poista
  4. Eiiiih ;D Mielettömiä noi vesikuvat!!!!

    T: Outi + G&G

    VastaaPoista
  5. Vau, mitä hyppyloikkapomppukuvia :D

    VastaaPoista
  6. Vau, mitä hyppyloikkapomppukuvia :D

    VastaaPoista