perjantai 4. toukokuuta 2012

Lahti KV

Viime viikonloppuna Paso esiintyi (edukseen!) Lahden kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Ennen esiintymistä tavattiin tuttuja: Pason kennelmamma Heli (Mandinez-kennel), toinen kennelmamma Marita (Marikharon-kennel) sekä Pason siskon Shanian omistaja Kaarina. Kaikki kovasti Spedeä ihastelivat ja kapsuttelivat ja Paso toki paistatteli suosion keskipisteessä oikein tyytyväisenä! ;)

Kehästä melkein myöhästyttiin, kun jaarittelin joutavia kehän laidalla. Yhtäkkiä huomasin että perhana, tuollahan on koiria kehässä ja yksi tyhjä kohta - meidän pitäis olla siinä raossa! :D Ei kun koira häkistä, näyttelyhihna päälle, itselle numerolappu ja juoksujalkaa kehään. Ehdittiinpäs. Eikä keritty sillain jännittämään liikoja! xD

Paso esiintyi kuin vanha kehäkettu. Jos se Lappeenrannassakin esiintyi hienosti, niin nyt se oikeasti käyttäytyi, kuin ei muuta eläissään olisi tehnytkään, kun isoja näyttelykehiä kiertänyt. Ei mun tarvinnut edes sitä asetella seisomaan, se tälläsi itsensä samantien asemiin kun pysähdyttiin ja seisoa tokotti kun tatti! Ja niin hienosti ravasi pylpyrää että! <3

Tuomari tykkäsi Pasosta kovasti, ja tuloksena ERI, JUK1, PU2, varaserti!!! Vara-cacibia Paso ei saanut junnuluokkalaisena ottaa vielä vastaan. Ei muuten hassummin elämän toisesta näyttelystä!

Tässä arvostelu:
Excellent type, very nice head. Strong body, well developed. Nice angulations, excellent movement. Good coat, nice character.Tuomarina Marie-Luise Doppelreiter, itävalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti