sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Vesileikkejä

Ensin eräleiritunnelmia viime viikolta. Silloin Paso ei vielä ihan uimasille lähtenyt, mutta piti muuten hauskaa rannassa ihan täysillä (ja terrorisoi kaikki vartioimatta jätetyt pyyhkeet, kengät, vaatteet, rantapallot... you name it!)Sitten todisteita. Kyllä se oikeasti oppi eilen uimaan! Tänään käytiin tappisten kanssa hiekkakuopalla uimassa, ja hetken epäröinnin (ei lainkaan miehekkäitä tyrskyjä!) jälkeen Paso-poika ui kuin uikin. Lopulta sitten (ainakin Peetun mielestä) ihan vaivoiksi asti... ;) Paso on tosi reilua uimaseuraa - ihan pokkana kiipeää toisen selkään, puree naamasta ja korvista, loikkii edessä niin että menee vettä korvaan ja roikkuu hännässä kun toinen yrittää noutaa palloa:


 Vesipeto se on sittenkin! :D

ps. Pasolta lähti tänään eka hammas ja kaikki muutkin etu- ja kulmahampaat heiluvat jo kovasti. Pian meillä on ehkä hampaaton vesikoira...

Korkeutta herralla on kotimittauksella n. 39cm. Ei tartteis ihan kauhean montaa senttiä enää kinttuja kasvattaa... Pliiz!

2 kommenttia:

  1. XD Tää oli yhtä hulvatonta kun aamullakin.. Täytyy kyllä sanoa, että Peetulla oli sellaset lehmän hermot ton riiviökakaran kanssa.. :)

    VastaaPoista
  2. Molemmat videot aivan huippuja. Pasolla on heti oikea tekniikka uimisessa, toisin kuin portugalintytöllä. Ja nuo rantaleikit aaltojen kanssa oliva hellyttävät. Onpas se harmittavan iso jo. Taitaa tulla maksi.Nyt hyllyn alle kasvamaan.
    Eiks ollutkin ihana ranta. Tehdään treffit sinne, kun vielä lämpöä riittää.

    VastaaPoista