tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tohtorilla

Eilen Paso kävi saamassa rokotukset. Samalla tohtoritäti totesi pennun muutenkin olevan "terve kuin pukki ja hyväpäinen". :) Ja hyvin Paso käyttäytyikin eikä edes huomannut koko piikkiä. Eläinlääkäri myös oli sitä mieltä, että Pasosta ei ehkä tulisi kovin isoa. Minä kun kovasti toivon, että se jäisi medi-kokoiseksi, eli alle 43cm. Kovasti kyllä on alkanut jännittää, kun jätkä on hurahtanut korkeutta viime viikkoina ihan silmissä. Mutta lääkäri tosiaan oli sitä mieltä, että tassut eivät näytä kovin suurilta suhteessa muuhun koiraan ja jotkut luutumispatit (?) tms. olivat jo sen tuntuiset, että ei enää ihan mahdottomia ehkä kasvaisi. Tai siis että olivat jo... jotenkin... no en nyt ihan ymmärtänyt, mutta siis kuitenkin hänen arvio oli, että voisi jäädä aika pieneksi pojaksi. :) 

Paso painoi tohtorin vaa'alla 9,5kg ja säkäkorkeutta on kotimittauksella n. 34cm.

2 kommenttia:

  1. Olisipa tosi kiva, jos pikkujätkä jäisi pikkujätkäksi. Pidetään peukkuja! Hirveän reippaalta ja hyväpäiseltä tyypiltä Paso vaikuttaa. Hieno homma!

    VastaaPoista
  2. No, nyt ollaan mediluokan alarajalla, että se kahdeksisen senttiä on varaa tulla korkeutta lisää... Ei muuta kun rukouksia niille agilityjumalille tai jotain... ;)

    VastaaPoista