torstai 26. huhtikuuta 2012

Tottistelua pitkästä aikaa

Tiistaina päästiin pitkästä aikaa Jaanan ja tyttöjen kanssa perinteiseen tiistaitokoiluun. Ja herranjestas että olikin kaameeta haahuilua... *huh* Mutta eipä auta nyt lyödä hanskoja naulaan, kun 20.5. on virallinen koe alokasluokassa!

Mutta siis teimme ensin seuraamista. Ja sama ilmiö kävi, kuin ekoissa agitreeneissä "korjausprosessin" jälkeen - koira haahuilee vähän mun takana korvat ja häntä alhaalla tai vaihtoehtoisesti lähtee ihan omineen haistelemana ja kiertelemään. Nytpä kuitenkin jo tiesin mistä lienee kyse, ja osasin heti ottaa sen "kukkia, perhosia ja sydämiä sulle kultamussukkani" - asenteen käyttöön. Ja kyllähän Paso siitä reipastuikin. Ei seuraaminen edelleenkään kauhean mallikasta koko ajan ollut ja pitkän kaavion lopuksi alkoi selvästi vähän lapsettaakin, mutta oli siinä paljon tosi hyviäkin pätkiä. Pitää nyt vaan kovasti treenata ja nimenomaan vähän pidempiä pätkiä ilman palkkaa. Ja silleen, että on häiriöitä ympärillä.

Jätöt sujuivat paremmin, joskin seisomassa pysyminen kun palaan kohdalle on edelleen vaikeaa. Treeniä siis tähänkin! Luoksetulo oli oikein hieno sentään kuten myös paikallamakuu ihanaisen Friidan vieressä. :)

Jaana kuvasi treenimme videolle, joten sieltä voipi katsella Pason haahuilua ja mun käsihalvausta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti