sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kevään suunnitelmia

Laulussahan kevät toi kevät toi muurarin. Meillä kevät tuo tullessaan paljon ohjelmaa! Kalenteri täyttyy viikonloppujen osalta huimaavaa vauhtia. Olenkin tuonne oikelle meidän menoboxiin jo laitellut suunnitelmissa olevia kisoja. Kaikkiin (mihinkään) ei ole vielä ilmoja mennyt, ilmoittelen sitten sitä mukaa kun tullaan aina lähemmäs. Eli agikisoja olisi tarkoitus juosta noin kahden viikon välein. Kisaputken tiivistyessä sitten jotkut kisat ovat viikonkin välein. Lisäksi kevääseen mahtuu normaalien treenien lisäksi ainakin Tuija Kokkosen koulutus sekä henkilökohtaisen guruni Sannan koulutus. Toukokuun puolivälissä on tämän rutistuksen viimeiset kotipaikkakuntakisat. Niiden jälkeen Paso jää taatusti hyvin ansaitulle agilitylomalle (halusi tai ei) ja lomailee ainakin heinäkuulle asti, eli puolitoista kuukautta. 

Jaa mää vai? Voitan taatusti kaikki kisat ja näytelmät, kert oon niin viksu ja vilmaattinen!
Agijuttujen lisäksi tarkoitus oli alunperin mennä Pason kanssa Lappeenrannan ja Lahden isoihin koiranäyttelyihin, mutta minä tyttöpä unohdin kumpaiseenkin ilmoittautua ajoissa. Joten varasuunnitelmana nyt olisi lähteä Vesikoirien pääerikoisnäyttelyyn Hyvinkäälle. Johonkinhan tota turkkia on lähdettävä näyttämään, kun se kerran on vaivalla kasvatettu! ;) Muita keväämmällä ja alkukesästä olevia näyttelyitä katsotaan sitten vielä, että jaksanko pitää turkkia niin pitkään vai en ja jaksaako Paso aksata toukokuun puoliväliin pitkässä turkissa vai ei... Jos jaksaa, niin sitten se voisi turkkinsa vaikka pitääkin kesäkuun Kotkan Ruusu - näyttelyyn asti ja siinä matkan varrella olisi vielä Haminankin keväinen kaikkien rotujen näyttely. Mutta mitään ei nyt tältä osin vielä lyödä lukkoon.

Ja koska tavoitteitakin pitää olla, niin asetetaan agilityn osalta tavoitteeksi kisakokemuksen ja -rutiinien lisääminen ja ainakin yksi merkintä kilpailukirjaan eli se NOLLA. Näyttelyiden osalta ei tavoitteita, koska Pasohan on hurjan kaunis ja hieno sanoo tuomari mitä tahansa. ;) 

Vähän on tokokärpänenkin alkanut tässä kevään korvalla kutitella taas. Josko sitä sitten aksatauolla vaikka kaiveltaisiin tokotaitojakin naftaliinista? Luulen, että homma saattaisi olla nyt paljon paremmissa kantimissa, kun olen oppinut ihan eri lailla säätelemään Pason viretasoa... 

Mutta kaikista parastahan keväällä on aurinkoiset säät ja lenkkeily etenkin jäällä! Sitä siis pyritään tekemään aina kun vaan mahdollista ja arska taivaalla mollottaa! Aurinkoisia kevätpäiviä myös blogin lukijoille!


Kommentoikaas muuten, ja kertokaa millaisia juttuja / mistä aiheista haluaisitte täältä blogista lueskella? Noita agijuttuja tulee kaikista eniten kirjoiteltua, kun se on tällä hetkellä meidän ykkös(ainoa) treenattava laji. Mutta kun katselin blogin tilastoja, niin niillä jutuilla kuitenkin on kaikista vähiten lukijoita... Eli laittakaas toiveita tulemaan niin katsotaan saanko toteutettua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti