lauantai 21. helmikuuta 2015

Sadesään hauskuutuksia

Onni on agilityhalli ja optio, jolla saa mennä treenaamaan aina kun haluaa. :) Eilen oli aivan järkyttävä koiranilma, räntää satoi vaakasuoraan, tuuli ja oli sairaan kylmä. Ja kaikki tiet ja polut silkkaa luistinrataa. Ei oikein kovin pitkä lenkki houkutellut ja pelkäsin paitsi itseni, myös koiran puolesta että joku paikka menee rikki kun liukastellaan. Niinpä päätin hipsiä hallille, jossa ainakin on pitävä pohja ja katto pään päällä! :D

Muilla ilmeisesti oli samansuuntaisia aatoksia, koska vilskettä hallin pihalla riitti. Varsinainen agilitypuoli oli varattu, mutta tokopuolella oli tilaa ja siellä on myös jonkun verran esteitä. Rakensin siis kolmesta hypystä ja kahdesta putkesta seinän vierellä olevan A-esteen ympärille pikkuisen treenin. Aiheeksi muotoutui putkijarru sekä tiukat käännökset putkelta ja hypyiltä. 

Paso oli super. Ainahan se on, mutta jotenkin nyt se oli erityisen super. Putkesta putkahti jokusen kerran tuttuun tyyliinsä täysillä eteen ja seuraavan hypyn ohi, mutta pian sai jutun juonesta kiinni ja alkoi tehdä monta metriä tiukempia käännöksiä. Hypyilläkin käännökset alkavat sujua ja maksirimatkin pysyivät hyvin, kunhan minä en sössi ohjauksissa. :) 

Tässä meidän "rata" joka lopuksi kipaistiin kahteen kertaan myös ihan nollana alusta loppuun!



Jäi kyllä älyttömän hyvä fiilis tästä nopeasta pikkutreenistä! :)

1 kommentti:

  1. Tuollaisia niiden treenien pitäisi ollakin. Pikku ratoja, joilla on hyvä hioa tekniikoita.

    VastaaPoista