sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Ready, Steady, GO!!


Moi, mä oon Redi, ihan kohta 8 viikkoa. Oonks vähän söpö??!


Tämän viikon maanantaina meille muutti Redi. Hain Redin Raumalta saakka, vaikka kasvattaja asuukin Espoossa. Siinä sitä oli ajelua kerrakseen yhdelle päivälle... Onneksi oli Paso seurana. ;) Kotimatka sujui Redin kanssa mainiosti, pentu naukaisi pari hassua kertaa boxissa ja sen jälkeen oli syvä hiljaisuutta. Puolivälissä pidettiin pissatauko ja silloinkin Redi ymmärsi heti jutun juonen ja lirautti pisut huoltoaseman nurmikolle. Paremmin ei olisi voinut pitkä reissu sujua!

Redi on tomera vesikoiran alku Caraydan-kennelistä. Virallinen nimi on Caraydan Que Terremoto, joka tarkoittaa suomeksi suunilleen pientä pyörremyrskyä tai maanjäristystä. On siis huudahdus, jota Espanjassa käytetään pienestä lapsesta, joka menee pyörremyrskyn lailla... ;) Lieköhän nimi on enne? Ainakin meillä on nyt myrskyisää porukkaa, Pason virallinen nimihän on Mandinez Sand Storm!

Aika näyttää mitä Redistä tulee isona (tai toivottavasti ei niin kovin isona, vaan keskikokoisena...) mutta jo nyt viikossa se on vienyt meidän perheen sydämet täysin. Paitsi kolmeveen Pyryn vielä varauksella, Pyry ei oikein arvosta Redin rakkaudenosoituksia. ;)  Ja Redihän rakastaa. Kaikkia ja kaikkea. Sen elämänasenne tuntuu olevan, että "mitään en ymmärrä, mutta pussaan jos yletän" :D Pieni häntä vipattaa koko ajan ja jokainen riittävän lähelle tuleva saa paljon märkiä pusuja. Ehkä hampaitten kanssa, mutta kuitenkin! :D

Paso piti pari ensimmäistä päivää Redille pientä huomioimattomuuskuuria. Se oli ihan ystävällinen, mutta ei antautunut leikkimään tai ihan kylki kyljessä nukkumaan. Nyt neljän kokonaisen päivän jälkeen pojat jo painivat innoissaan olohuoneen matolla ja tänään Redi uskalsi jo ulkonakin vähän juoksennella ison sedän perässä. 

Tässäpä päälimmäiset kuulumiset. Yritän lähipäivinä saada eetteriin vähän lisää ja parempia kuvia vauvasta ja videotakin poikien ähellyksestä. 1 kommentti: