sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Poikapainia


En voinut vastustaa otsikkoa, koska kaikkien aikojen luetuimpiin blogiteksteihin kuuluu "Poikien leikkejä". Epäilen vaan, että sinne on ehkä tultu muussa tarkoituksessa, kuin koirakuvia katselemaan. ;)

Mutta nyt ei olekaan tarjolla kuvia, vaan viidiota. Näitä on multa jo tilailtu, nyt sain viimein tuubattua tuubiin.


Hauskasti paineissa on päiväkohtaisia eroja. Jos Redi on päivän aikana ollut kiltti ja nöyrä poika, se saa aika estottomasti hyppiä Pason päälle, purra naamasta ja roikkua korvissa. Paso kellistyy selälleen ja antaa Redin "selättää" ja purra kurkusta äristen. Mutta jos Redi on ollut röyhkeämpi, sitä pyöritellään iltapaineissa pitkin mattoa, eikä se saa nousta jaloilleen juuri ollenkaan. :D

Pihalla Rediä vielä vähän hirvittää alkaa enemmän leikkiä Pason kanssa, ymmärrettävästi. Paso on niin iso ja ulkona liikkuu aika paljon railakkaammin ja tuppaa sitten kaahaamaan jossain vaiheessa innostuessaan Redin yli (vaikka tästä olen kyllä yrittänyt olla tarkkana ettei näin pääsisi käymään). Lisäksi Redin on etenkin näillä lumilla mahdoton vielä pysyä Pason vauhdissa ja se näyttää ottavan päähän nuorta herraa kovasti. ;) Mutta onneksi ulkona on paljon muuta hauskaa puuhaa ja esimerkiksi lapset, jotka eivät ole ollenkaan niin vikkeliä kintuistaan. :D Videon lopussa Paso haluaisi leikkiä Redin kanssa, mutta Rediä ei enää huvita vaan selvästi jo väsyttää. Tästä mentiinkin sitten sisään, kun alkoi paleltaakin.

Naruleluskaba (äänet päälle!)
Leluilla leikkiminen on vielä vähän... hankalaa. :D Paso ei millään haluaisi jakaa yhtään tavaraa Redin kanssa, eikä myöskään antaisi Redin pitää mitään lelua. Toisaalta varmaan osoittaa omaa valtaansa "takavarikoimalla" tavaroita, mutta en tiedä onko osittain sitäkin, että lelut sisällä lattioilla ovat Pasolle ihan uusi juttu. Sillä kun ei oikeastaan koskaan ole ollut sisällä mitään leluja, pelkästään ulkona. Mutta nyt kun ulkona ei voida viettää paljon aikaa kylmyyden takia, on pennulla pakko olla luvallista järsittävää ja puuhattavaa. Nyt on pojat ovat kahdessa viikossa päässeet leluleikkien suhteen näin pitkälle... Redi on aika sisukas sissi. Pasosta ei oikein ota tolkkua, että haluaako se lelussa roikkuvan herhiläisen lähtevän hiiteen vai haluaako se leikkiä. :D Ihme urinaa / narinaa se pitää joka tapauksessa. Joskus se murahtaa kunnolla, silloin Redi päästää irti ja siirtyy noin kaksi senttiä kauemmas. Tänä iltana jo otin lelun takavarikkoon, kun kyllästyin kuuntelemaan jatkuvaa urrausta, kun Paso halusi pitää lelun itsellään mutta ei sanonut kuitenkaan kunnolla ja Redi kärkkyi jatkuvasti ihan iholla. En oikein nyt tiedä, että pitäisikö Pasoa auttaa häätämään sisukas rohkelikko muualle, vai odottaa että se itse alkaa komentaa kunnolla?

1 kommentti:

  1. Aivan ihanan isoveikan on Redi saanut ja Paso selvästi nauttii ollessaan very big boss muka Redille. Pasokin on niin leikinhaluinen, että taatusti pikkukaveri tuo sille paljon hauskaa sisältöä elämään. Redi on kyllä tosi reipas poika ja ymmärtää totisen murrauksen kepin luona ja leikkiölinän narun kanssa.
    Ihanat.

    VastaaPoista