lauantai 21. maaliskuuta 2015

Redin kuulumisia

Redi on asettunut hienosti taloksi ja osoittautunut todelliseksi Risto Reippaaksi. :) Kaikkialla minne menemme, se saa hurjasti ihailua osakseen ja kehuja kivasta luonteesta ja reippaudesta ja rohkeudesta. Useampi ihan koiraihminenkin on jo sanonut, että tuota pentua katsellessa tulee semmoinen olo, että olisiko tässä seuraavan koiran rotu. On se vaan melko mahtava tyyppi! :)

Kaikki lapset pihaleikeissä
Metsässä geokätkön etsinnässä (ei löydetty).
Tässä muutaman viikon aikana on ehditty normaalien arkitoimien (pihalla ja metsässä ulkoilu, hihnakävely, tassujen pesu ja kuivaus, kynsien leikkaaminen, korvien putsaaminen jne...) lisäksi opetella monenmoista. Redi on ollut mukana mm. agilityhallilla niin ryhmäharjoituksissa kuin omatoimitreeneissäkin, käynyt kaupunkikävelyllä Kotkansaarella ja Karhulan keskustassa (ylitimme kaksi kertaa kanjonin, jossa rekat jyristävät moottoritiellä, eikä edes se hetkauttanut hetken vertaa!), leikkinyt meren rannalla, ulkoillut isossa koiralaumassa ja käynyt laavulla paistamassa makkaraa.

Citykoirat?
Metsäkoirat!

Kaikkialle Redi painelee häntä heiluen, pussaa jokaista joka vaan kumartuu riittävän matalalle ja kaiken kaikkiaan vaikuttaa olevan melkoinen maailmankansalainen. Toki Paso tarjoaa erinomaiseta esimerkkiä ja taustatukea kakaralle olemalla niin kovin täyspäinen ja tasapainoinen tilanteessa kuin tilanteessa. :) Kyllä sekin vaan on mahtava tyyppi!! :)

Laavuretkeltä kotiin palaamassa.
Kaikki pienet pojat tykkää lätäköistä!
Pason ja Redin leikkiä takapihalla. Vähän Rediä vielä jännittää ulkona juoksennella Pason kanssa ja kyllähän se muutaman kerran on vahingossa jalkoihin jäänyt kun Paso oikein kiihdyttelee. Vähän pienemmässä tilassa, missä Paso ei pääse täyteen vauhtiin, juoksuleikit jo sujuvat jotenkin.

Veikan kainalossa on kuitenkin turvallista huilata.
Viime viikolla menimme hallille käymään ja sattumalta muutama ystävä koirineen kurvasi samaan aikaan pihaan. Eipä mentykkään treenailemaan, vaan lähdettiin pienelle metsäkävelylle kevätaurinkoon. Vilskettä riitti ja siitä piti huolen kymmenen koiran lauma. Paso pääsi nauttimaan kukkona tunkiolla kun oli ainoa äijä porukoissa. ;)
(c) Jaana Siltanen
Redi oli ymmärrettävän tyrmistynyt aluksi, mutta huomasi nopeasti, etteivät isot koirat oikeastaan olleet siitä lainkaan kiinnostuneita ja kipitteli sitten reippaasti mukana. :)

(c) Jaana Siltanen

Viikonloppuna tehtiin koko perheen voimin retki Itärantaan ihailemaan keväistä merenrantaa. Yritin ottaa koirista yhteisposeerausta. Alla onnistunein otos... ;)



Valpas Paso <3
Redi osaa jo hetken istua aloillaan käskystä. Välillä. :D
Koko perhe kuvassa. Kukin omissa puuhissaan...


Lopuksi vielä:

Elämän oppitunteja osa III




1 kommentti:

  1. Kääpiöllä on pokkaa :D. Ruokailuvideoon viitaten. Mihin sä vielä joudut sen kanssa! ;)

    VastaaPoista