keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Todisteita tottistelusta

Koska suunnitelmissa (tai ainakin haaveissa..) on viralliseen tokokokeeseen osallistuminen tässä keväällä, päätti Jaana, että meidän on syytä tehdä kokeenomainen treeni.
Eli ilman palkkaa mentiin ensin kaksi seuraamiskaaviota joiden jälkeen palkka. Sitten muut liikkeet edelleen kokeenomaisesti, mutta palkaten aina kokonaisuuden jälkeen. Aika hyvin Paso jaksoi keskittyä ja videosta näkyy selvästi mitä pitää vielä treenata! Paikallamakuu ihanaisen Friidan vieressä oli ihan piirun verran ylivoimainen ja noin puolentoista minuutin kohdalla Paso ponkaisi ylös lähteäkseen leikkimään. Kielsin ja palautin jätkän lähtöruutuun, jonka jälkeen keskittyi ihan hyvin.

Nyt otetaan siis perusasento- ja tekniikkatreenien rinnalle pidempia seuraamisia palkatta. Lisäksi hiotaan liikkeestä seisominen kuntoon, vahvistetaan paikallamakuuta ja harjoitellaan hyppy. Kuluvan kuun loppuun mennessä pitäisi sitten päättää, jotta uskaltaudunko ilmoittamaan jo noihin Hausjärven kokeisiin, vai tulevatko kuitenkin liian pian...

Todistusaineistoa: http://youtu.be/8selcUHJdxY

Saihan ne bestikset vähän temmeltääkin. Kuvat otti Jaana ja lisää löytyy Saagalandiasta.

(klikkaamalla suurenevat...)







Lopuksi karkkia kilteille lapsosille!

3 kommenttia:

  1. Äläkä unohda hyppytreenejä - ettei kisoissa tule yllärinä ;-)

    VastaaPoista
  2. Niin tuossa Jaana kyllä lukee että "...ja harjoitellaan hyppy." ;)
    Muuuutta... kyllähän koiran pitäis periaatteessa ko. liike osata suorittaa, kun se osaa käskyt "hyppy" ja "seiso" ;)

    VastaaPoista
  3. No niinpä lukeekin. Hups.
    Periaatteessa, Kati, mutta vain periaatteessa.;-)
    14.4. meidän seuran hallilla on möllitokot, johon otetaan rajoitettu määrä koiria eli ensimmäiset paikalla olevat ilmoittautujat saavat paikan. Siis jos haluat testata kisakuntoa silloin.

    VastaaPoista