perjantai 14. joulukuuta 2012

Lentävä hollan... eiku espanjalainen

Kameraan oli vähän päässyt kertymään kuvia aina lasten halloween-juhlista alkaen. Eli oli jo korkea aikakin tyhjentää korttia välillä. Sieltä löytyi tämmöinen takauma alkutalveen. Kamera kertoi kuvauspäiväksi 9.11.2012

Olipa kerran kaunis, kuurainen alkutalven iltapäivä. Aurinko oli juuri laskemassa metsän taa hiljaisella peltoaukealla ja kultasi puiden latvoja. Kuului vain yksinäisen korpin raakunta silloin tällöin. Kunnes..

TITTIDIDIIII!!!

Loikka sinne...
... toinen tänne...

... hyppy ojaan, takaisin, ojan yli metsään.
Metsästä löytyy keppi ja taas mentiin!
Hyppy pyppy...
.... homppu pomppu...
... koikkaloikkanen!

Hullun härvellyksen jälkeen jaksaa hetkeksi pysähtyä vähän patsastelemaankin.Sittemmin lunta onkin tullut rutkasti eikä enää tarvitse tyytyä pelkkään huuruun ja kuuraan. Lumitelmintäkuvia odotellessa, katselkaa nyt näitä puolentoista kuukauden takaisia ensin, ettei mene pelkäksi agipäivittelyksi tämä blogi... Ja lupaan yrittää ryhdistäytyä tässä päivitystahdissa taas, kun on saatu koneet kuntoon ja toimintaan, ettei käy niin että joulupäivityksiä luetaan sitten juhannuksena vasta. Olisko kellään myydä edullisella lisätunteja vuorokauteen? ;)

2 kommenttia:

 1. Aika merkillinen blogipohja,kun kommenttilaatikko näkyy vain Facebookissa, tai sitten kyse on uudesta Sonera-yhteydestä, joka jostain syystä ei näytä kommenttilaatikkoa.

  Paso on ehdottomasi maailman paras loikka-koikka-poika, Friida tulee hyvänä kakkosena. Siksi on syytä niitä kuvia päivittääkin. Upeita nuo patsastelukuvat. Pasanen näyttää niissä ihan vakavasti otettavalta otukselta. Mutta vaikka se hassu epeli onkin, on se kyllä superihana heppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan sama pohja kun aina ennenkin, olen vaan vaihtanut taustakuvan ja otsikkokuvan? Ihme homma? Liekö joku väliaikainen häiriö vaan?

   Poista