torstai 26. syyskuuta 2013

Jänis istui maassa...

... ja sitten se loikki kovaa vauhtia pois. 

Oltiin eilen Pason kanssa vanhoilla kotikulmillani lenkkeilemässä. Paso oli kovin riemuissaan uusista lenkkimaastoista (lisäksi alla oli hihnalenkkipäivä ja kaksi päivää lähinnä pallon perässä juoksentelua, joten se kuuluisa mielentila oli hieman... vallaton. :D ) Paso siis paineli luvan saatuaan aivan mielipuolista vauhtia pitkin hiekkarantaa ja nurmikenttiä. Häntä mutkalla hullua rallia. Tyyliä tämä:



(vanha kuva, sama meno edelleen... )

Kaiken tämän jälkeen, oltiin juuri lähdössä takaisin kotiinpäin, kun Pason edestä ehkä vajaan kymmenen metrin päästä heinikosta ponkaisi jänis ja lähti juoksemaan pitkin tietä edellämme. Paso pysähtyi kuin seinään, sitten jo "niiasi" lähteäkseen perään (en tehnyt mitään koska halusin nähdä mitä se tekee) ja sitten yhtäkkiä vilkaisi minua. Sanoin ihan rauhallisella normaalilla äänellä "ei, anna olla" ja Paso kääntyi pois! Hiemanko olin ylpeä nulikasta! Kyllä se sitten jäniksen jäljelle lähti ihan tohkeissaan, mutta kaikesta rallatuksesta ja villiinnyksestä huolimatta pysyi kuulolla ja tuli aina heti takaisin kutsusta. Annoin sen sitten nuohota lähipusikoita sydämensä kyllyydestä, mutta ei tainnut pupua enää löytyä. ;) Mut intoa on selvästi riistan jäljille, josko ensi keväänä saisi ryhdistäydyttyä ja opetettua jätkän jäljestämään ni voitais lähteä taipumaan spanieleiksi.


Oho... puhelin veti sävyt vähän karkkiväreiksi... no kaunista oli syksyisellä merenrannalla joka tapauksessa. Uimaan en uskaltanut Pasoa enää päästää ettei kylmety tai lihakset jumi, vaikka se kovasti olisi halunnutkin...

2 kommenttia:

  1. Tällaiset pupukohtaamiset ovat mun suosikkeja. Niistä tulee itselle niin koirakuiskaaja-fiilis, varsinkin kun tietää, miten mielellään koira lähtisi perään :).

    Tässä muuten todiste siitä, että meidänkin jäyhis-Hissukalla on hullut hetkensä: http://vesihiisi.files.wordpress.com/2012/06/img_5730.jpg . Mistähän muuten mahtaa johtua, että nämä hulluuskohtaukset iskevät yleensä, kun vapaana lenkkeilyä on takana 45 minuutista tuntiin. Siihen saakka mennään rauhassa, lämmitellään ja nuuskutellaan, mutta viimeistään tunnin kohdalla irtoaa sokka :O.

    VastaaPoista
  2. Olen erittäin iloinen voidessani jakaa kokemukseni täällä, nimeni on Brenda ja olin onnellisesti naimisissa. Vasta kun aviomieheni sanoi pettävän häntä, niin meistä molemmista tuli nagging parit, hän ei voinut uskoa, eikä hän myöskään luottanut sanoihini, joten jätimme avioeron, myöhemmin erotimme ja lupasimme koskaan asettamatta. Yritin pitkään siirtyä eteenpäin, mutta en voinut pysyä ilman häntä, joten aloin pyrkiä palaamaan mieheni, sitten minut ohjautui Dr.IZOYAan. Upea mies, jonka tapasin, hän rakasti loitsun ja sai mieheni palaamaan 24 tunnin sisällä. Tämän vuoksi olen täällä jakamassa tohtori IZOYAn kontaktia, tavoittamassa häntä drizayaomosolution@gmail.com kautta. Hän on todella voimakas ja erikoistunut seuraaviin asioihin ...
    (1) Kaikenlaiset rakkausloitsut. (2) Lopeta avioero. (3) Lopeta rauha. (4) Tarvitaan henkistä apua.

    VastaaPoista