lauantai 9. helmikuuta 2013

Tappistytsyjen kanssa lenksalla


Täältä tullaan!!

Jonossa järjestyksessä etummaisena PeetuPetteri, keskellä Paso ja hännänhuippuna Molly.

Eilen käytiin pitkästä aikaa Mollyn ja Peetun kanssa lenkkeilemässä. Tässä aika kuvaava kuvallinen kooste Tappisten ja Pason tyypillisistä yhteisistä puuhista:

Paso haluaa leikkiä Peetun kanssa, ja Peetukin ehkä leikkisi Pason kanssa.

Mutta koska Molly on synnynnäinen poliisi...

... sen täytyy käydä erottamassa potentiaaliset hauskanpitäjät toisistaan.

"Et rupee mun siskoa vokottelemaan!"

"Uskotko jo senkin gigolo!!"

Kun Molly on aikansa rähissyt Pasolle (se pitää melko vakuuttavaa terrieriärinää...) Pasolla menee hermot ja se sanoo Mollylle RÄYH. Jolloin ponteva poliisi siirtyy takavasemmalle ja vilkuilee meihin "äiti, toi poika sano mulle pahasti!". xD

Samaan aikaan Paso jatkaa säntäilyä ympäriinsä Peetun peesaillessa.

Peetu voisi innostua enemmänkin leikkimään Pason kanssa, ellei siinä tahtoisi aina käydä näin. Peetu parka joutuu yliajetuksi, kiilatuksi tai muuten hieman kaltoin kohdelluksi... Silloin Peetu pysähtyy paikoilleen, laittaa korvat luimulleen ja odottaa että joku pelastaa. Ja Paso haukkuu "väk väk väk" - kimeää turhautumishaukkua että miksei tää juokse mun kanssa. Mutta heti kun Peetu yrittää liikkua, Paso taas kiilaa sen.. Kunnes Paso käsketään omiin puuhiinsa johonkin kauemmas.

Ja taas mennään! Paso vaanii...

... hyökkää...

... ja oho! Se olikin Molly eikä Peetu - äänekästä palautetta, "Älä mulle rupee sälli!" (kerrankos sitä nyt kovassa vauhdissa erehtyy, tytöt on aika saman näköisiä kuitenkin, tuumii Paso varmaan...)

Välillä kaikki saa namusia.

Paso tietää, että se on vuorossa viimeisenä, vaikka onkin namien jakelupaikalla aina ensimmäisenä. Kova on nuoren poitsin kohtalo. ;)

2 kommenttia:

  1. Hauskoja kuvia - ja niin hyvin kerrottu.
    Johanna-täti on hyvin opettavaisen näköinen alimmassa kuvassa. Kelpaa Pasonkin olla ihan kiltti lapsi noin tiukassa koulutuksessa.

    VastaaPoista
  2. XD hahaaa! Noinhan se kyllä meidän lenkkien kulku menee... :D

    VastaaPoista