keskiviikko 10. elokuuta 2011

Väliaikainfo

Paso kävi maanantaina saamassa viimeiset rokotukset, ja on nyt siis virallisesti kelvollinen koiratapahtumiin. :) Katselinkin jo lähialueiden mätsäreitä, joista ensimmäinen olisi ensi viikolla Kouvolassa. Sinne voisi vaikka lähteäkin, jos saataisiin matkaseuraa. Anyone? Lisäksi Paso on ilmoitettu syyskuun alkupuolella alkavalle pentuagilitykurssille ja olemme jonotuspaikalla myös ihan tavalliselle pentukurssille.

Eläinlääkäri kehui Pasoa hyvärakenteiseksi ja sopusuhtaisesti kasvaneeksi, tasapainoiseksi tyypiksi. Ja muutenkin todettiin pentu terveeksi. Korvissa on melkoisesti karvaa, mikä aiheuttaa sinne korviin ilmeisesti vähän kutinaa ja ärsytystä ja tietysti vaikeuttaa tuuletusta. Olen yrittänyt karvoja nyppiä, vaan ovat niin tiukassa, etteivät kertakaikkiaan irtoa sen enempää kuin turkki muualtakaan koirasta sormin nyhtämällä irtoaisi... Saatiin korvahuuhdetta, millä nyt sitten korvia vähän lotraillaan, etteivät pääse keräämään töhnää sisäänsä.

Painoa Pasolla oli 12kg ja korkeutta on nyt 40cm. Ei taida Pasosta kyllä medikoiraa tulla, mutta on se melkoisen timmi pakkaus jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti