lauantai 6. elokuuta 2011

Friidan kanssa uinti- ja leikkitreffeillä

Eilen käytiin aamu-uinneilla työkaverini Jaanan ja hänen portugeesinsa Friidan kanssa. Paikka oli itsellenikin uusi, tosi kaunis ja suojainen hiekkakuoppa, jossa pohja syveni hyvinkin äkkijyrkästi. Tämä oli Pason mielestä selvästi fantastista, ja mitä pidempään uitiin, sen suurempia kamikazeloikkia se näytti veteen tekevän. Selkeesti tavoitteena mahdollisimman suuret roiskeet! No, pikkupojat on pikkupoikia. ;)

Jaana on taitava kuvaaja, ja täällä upea kuvakooste kaverusten leikeistä. Friida olikin tosi kivaa painiseuraa Pasolle, se on itsekin vielä sen verran nuori, että jaksoi telmiä kakaran kanssa ja tosi kärsivällisesti kesti Pason touhuja muutenkin. Aluksi Paso haukkui koko Friidan ihan pystyyn, sitten vähän juoksenteli karkuun, mutta noin minuutissa totesi, että kiva friiduhan tämä Friida on. :D Ja sitten mentiin!

Tänään Pasolla olikin jännä aamupäivä, kun Marita Marikharon-kennelistä (Pason "sijoitusmamma") tuli Pasoa tervehtimään - ja mukana tuli 5 koiraa! :D Pason ilme oli lievästi järkyttynyt, kun koko orkesteri tupsahti portista sisään, mutta urhoollisesti häntä pystyssä poika kesti tämänkin järkytyksen. ;)

1 kommentti:

  1. Paso selviää urheasti mistä vain. Tästä olen vakuuttunut!

    VastaaPoista