lauantai 20. elokuuta 2011

Kaivauksia, uimareissua ja yökyläilyä

Niin paljon päivitettävää, niin vähän aikaa....

Yritetään muistella viime viikkojen tapahtumia. Ensinnäkin Team Oja&Kaivuu on saanut uuden ulkojäsenen. Käänsin selän ehkä noin minuutiksi, ja Paso oli kaivanut itsensä kokoisen kaivannon pihanurmikkoomme. Olisi varmaan kaivautunut sinne kuuluisaan Kiinaan saakka, jos ei vastaan olisi tullut jonkunlainen viira tms. kangas. Tästä on viidiotakin, kun p*ska kamera ei taas tarkenna kuvia... Mutta sitä myöhemmin, kun pääsen koneelle jolla on MovieMaker.

Myöhemmin samalla viikolla Paso yritti kaivautua myös mm. agiseuramme uudenuutukaiseen kivituhkakenttään. Siitä tuli pikkasen palautetta useammasta suunnasta. Miksiköhän? ;)
Viikko sitten alkoi perheessämme arki, kun koulujen alun myötä allekirjoittanutkin palasi töihin ja Ronja tarhaan. Viimeisenä lomaviikonloppuna käytiin kuitenkin vielä uintitreffeillä ihanaisen Friidan kanssa. Jaana on taas tehnyt Saagalandiaan niin upean päivityksen mahtavine kuvineen, että en viitsi edes yrittää yltää samaan, katsokaa täältä! :)

Koska tiesin ensimmäisen koulupäivän venyvän pitkäksi ja lisäksi miehelläkin oli töitä tavallista enemmän ja Ronja mummolassa hoidossa, sai Pasokin lähteä Tappilandiaan yökylään. Johanna olikin jo ehtinyt kysellä, koska Paso saa tulla hoitoon, joten järjestyi sekin sitten. ;) Paso oli kerran katsastanut että jahas, tämmöinen paikka ja asettunut sitten taloksi sekä valloittanut kertaheitolla koko talonväen sydämet. Nukkumaan ei vaan olisi lapsi malttanut käydä, kun leikkikavereita oli koko ajan tarjolla. Mutta isoilla kirjaimilla lausuttu "NUKU" oli tehonnut kuulemma hienosti.

Yksinolo työpäivien ajan on sujunut ainakin ensimmäisen viikon mainiosti. Tuhoja ei ole (vielä ainakaan...) tehty ja jos Paso jotain ääntä pitää, niin ei ainakaan niin kovaa, että naapuriin asti kuuluisi. Ja vaikka itse olen ollut työpäivien jälkeen niin väsyksissä, ettei kauheasti ole koiran kanssa riittänyt virtaa touhuta, on Pasanen pysynyt hienosti nahoissaan koko viikon. Kunnon työkoiran alku siis täällä, joka osaa myös ottaa tarvittaessa rauhallisesti!

Loppuviikosta aloitettiin ihan oikea agitreenaaminenkin. Paso oli kentällä harjoittelemassa kolmen hypyn suoraa ja etenemistä, rimat maassa toki. Lisäksi tehtiin putkea, johon Paso hullaantui täysin! :D Muutenkin poitsu oli tosi pätevä ja älysi hurjan sukkelaan kaikki mitä siltä haluttiin. Puomikin tuli mentyä kerran vähän vahingossa Peetun perässä... Puolivälissä Paso huomasi, että oho, ollaanpa korkealla ja meinasi vähän alkaa polvet tutista, mutta juuston voimalla se tuli sitten rohkeasti loppuun asti. :)

Viikon päästä Paso aloittaa pentukurssin, päästään harjoittelemaan perustottelevaisuutta myös kentälle, missä on muita koiria. Ja josko sieltä vaikka löytyisi samanikäistä leikkiseuraakin jätkälle.

Seuraavaan päivitykseen lupaan ja vannon videoita Pason puuhista, niitä on kertynyt aikamoinen läjä, mutta kun omalla koneella ei pääse käsittelemään, ne tahtovat jäädä arkistojen aarteiksi. Josko tämmöinen julkinen lupaus saisi vähän pontta siihen loppuviimeistelyyn...

4 kommenttia:

 1. Voi, ihana Ässä oli viidiolla... <3 Pasosta varmaan kehkeytyy ihan hyvä T:mi Oja & Kaivuun jäsen. Ja muuten, heräsin yöllä siihen kun Hra Pasanen veteli sikeitä keskellä sänkyä ketarat oikosenaan, selällään.. Oli Tapit joutuneet lähteä maanpakoon lattialle.. :)

  VastaaPoista
 2. :D No se oli varmaan kattonu, et täällä on näköjään tapana nukkua sängyssä! xD Voi M&P-parkoja, ilmanks ne aina tavatessa vähä ärjyy, kun yks vie niiden sängynkin...

  VastaaPoista
 3. Ai kun kiva, kun Pasokin pääsee opintielle. Siskonsa Shania sekä veljet Elmo ja Hugo ovat myös juuri aloittaneet koulunkäynnin. Inez-äippäkin jatkaa jälleen tauolla ollutta aikuisopiskelua. :)
  T. Heli ja Inez

  VastaaPoista
 4. Niin siis onhan Paso opintien toki aloittanut jo aikaa sitten. Mutta nyt se pääsee lisäksi ihan oikeaan eskariin. ;)
  Hallussa on jo tokojutuista perusasento, pari askelta seuraamista, luoksetulo (perusasentoon), seisominen, istuminen, paikallaolo. Ja tietty arkielämän käskyskaalaa aika laajasti. :) Hää on niin viksu, kun oppii kaiken kerrasta ja parista. <3

  VastaaPoista