tiistai 30. elokuuta 2011

Pason actionviikko, osa 4

Lauantai: karavaanausta

Säätiedotus lupaili elokuun viimeiselle viikonlopulle suorastaan helteistä säätä ja meidät oli kutsuttu viettämään lauantaita mummolan "kesämökille" eli asuntoautolle paikalliselle leirintäalueelle. Paso lähti luonnollisestikin mukaan.

Naapurivaunusta löytyi heti leikkiseuraa: kaksivuotias chihuahua-uros Tico oli melkoisen rämäpäinen tyyppi. Alle viiden kilon (nopealla ja ketterällä) elopainolla se pisti pätevästi kampoihin Pason yli kahdelletoista (kömpelölle ja hallitsemattomalle) kilolle. Ja jos Tico meinasi välillä jäädä alimmaiseksi, se piti niin vakuuttavan rähinän, että Paso katsoi joka kerta parhaaksi vetäytyä sukkelasti monta metriä takavasemmalle. :D (Kuvat ovat tällä kertaa ihan itse otettuja ja tulevat vähän suuremmiksi klikkaamalla)

Kukas sä oot?

Leikitäänkö?

Jee!!

Help! Sehän käy kinttuun kiinni!

Välillä patsastellaan yhdessä...

... ja kuiskutellaan korvaan poikien juttuja.

Ja sitten taas säntäillään.

Paso heiluttaa valkoista lippua!
Painimatsien lisäksi Pason päivä kului muutamaa pikku hihnakävelyä lukuunottamatta vaunun pihamaalla hihnassa liikennettä tarkkaillen. Yritin aluksi pitää sitä vapaana, mutta Pason ja minun käsitys soveliaasta kuljeskelualueesta poikkesi laajuudeltaan olennaisesti toisistaan, joten "häkki heilahti" ja Paso vietti päivän narun jatkeena. Se ei ahkeraa liikennelaskentaa tietenkään haitannut ja uskollisesti Paso "puffasi" jokaisen ohikulkijan. Se ei hauku, kun tietää ettei saisi, mutta ei malta ihan hiljaakaan olla, joten minimaalinen "puf" kuuluu huulien välistä ja sitä seuraa nopea vilkaisu minuun: "sori, oli pakko!". 


Vaikka näennäisesti Paso ei tehnyt yhtään mitään koko päivänä, oli se aivan poikki kun illalla kotiuduttiin. Se on tuo liikenteenvalvontakin rankkaa puuhaa!

1 kommentti:

  1. Voi että Pasolla on ollut vähän rankkaa, vaikka hauskaa. Ja vartiopäällikön seuraajaksi tuli sitten liikenteenvalvoja :-) Ei ihme, että välillä vähän väsyttää.

    VastaaPoista