perjantai 9. syyskuuta 2011

Elämän pieniä oppitunteja...

Meillä tullaan sisään sellaisessa järjestyksessä, että Ronja menee edellä ja alkaa riisua itse sillä aikaa kun minä kuivaan Pason tassut. Tassut kuivataan aina samassa järjestyksessä ja Paso osaa jo kuvion aika kivasti: kun kyykistyn ja näytän pyyhettä, ensin laitetaan kuono kuivattavaksi. Sen jälkeen oikea etutassu, sitten vasen, sitten käännytään ja vasen takatassu ja viimeiseksi oikea, minkä jälkeen pääsee luvalla sisään. 
Äsken Paso kuitenkin päätti, että tassujen kuivaaminen ei hänestä oikein olisi kivaa, eikä tullut luokse kun näki pyyhkeen. Maanittelin kerran, ja saatiinkin naama ja ensimmäinen tassu kuivattua, minkä jälkeen herra livisti parin metrin päähän "lällättämään" eikä tullut takaisin pyynnöistä huolimatta. Silloin totesin, että jaha, tämä ei siis tahdokaan sisälle ja nykäisin oven kiinni. Lähdettiin Ronjan kanssa potalle. 
Ja juuri silloin taivaat aukenivat ja alkoi sataa pienehkön vedenpaisumuksen verran vettä ja salama räsähti oikein komeasti jossain ihan lähellä. Hah! Myö hoidettiin potta-asiat ihan rauhassa ja laitoin Ronjalle ruoan tulemaan ja menin sitten katsomaan ulko-ovelle, josko tassujen kuivaus kuitenkin olisi hyvä juttu. Ja kas - ihan riemurinnoin tuli nuoriherra Paso Pasanen tassunkuivaukseen puutarhatuolin alta... xD

2 kommenttia:

  1. Ahaa, ensimmäinen uhmis on alkanut - ja jumalat rankaisivat heti pientä uhittelijaa. Voi toista!

    VastaaPoista