tiistai 13. syyskuuta 2011

Paavoilua ja koirakoulua

Viime viikolla meille tuli tämmöinen vieras:
(kuvat saa klikattua vähän isommiksi)

Moi, mä oon Paavo ja mä oon 11 viikkoa, ibizanpodenco.

Vaikka Paavoa aluksi (ja ehkä vähän lopuksikin) jännitti kovasti puolet painavampi mörssäri-Paso, saatiin ihan hauskoja leikkituokioitakin aikaiseksi. Pasoa piti välillä vähän toppuutella, kun sillä meinasi niinsanotusti lähteä mopo tassusta välillä. ;)
Sadeilmalla oli vaan hämärää, ettei kamera tahtonut pysyä vauhdissa mukana... Tässä kuitenkin muutama otos:
Kilpajuoksua (Paavosta tulee isona ratajuoksija!)

Pusuja
Haleja

Pientä painia

Ja pakollinen hammastarkastus.

Kiitti vierailusta Eikku ja Paavo, otetaan uusiksi pian! :)

Myös koirakoulussa käytiin taas. Tällä kertaa aiheena kohtaaminen ja maahanmeno, jotka molemmat olivatkin Pasolle uudehkoja juttuja. Etenkin nuo kohtaamisharjoitukset tulivatkin tosi tarpeeseen, jätkä kun on ruvennut vähän kukkoilemaan vastaantulijoille. Meillä maalla noita vastaantulijoita vaan on niin harmillisen vähän, että päästään turhan vähän harjoittelemaan. Tämä harjoitus menikin tosi hyvin, ja Paso malttoi kivasti pitää kontaktia, vaikka vastaantulijat kiinnostivatkin vilkuilun verran. Myös maahanmeno meni nopeasti kaaliin ja sitä onkin nyt harjoiteltu sitten kotonakin. Kaikenkaikkiaan ok harjoitukset taas, joskin Paso oli mun makuun vähän turhan höslä ja keskittymätön ja yritti esittää mm. pelkäävänsä ohi ajavia mopoja ja muuta älytöntä... No, lapsihan se on, ei aina voi jaksaa yhtä hyvin. 

Lopuksi olikin sitten tosi hyvät leikit italianajokoira Nestorin kanssa, joka oli vain 2 viikkoa Pasoa vanhempi. Kyllä muuten pojat JUOKSI! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti