sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Agituristina ja uimakoulussa

Nämä kuvat ovat parin viikon takaa. Ensin oltiin Pason kanssa kisaturisteina Mikkelissä kannustamassa Peetu-tappiksen ja Johannan kolmosluokan korkkausta. Paso matkusti upeasti ja oli muutenkin hirmuisen reipas lapsi koko pitkän ja helteisen kisapäivän:

"Jaa mää vai?" Paso älykkäänä! :D

Mollyn kanssa eväsvahdissa sillä aikaa kun Peetu kipaisi radalla.

Ja sitten uimakouluun... Peetu on kova uimaan, joten ajattelimme josko Paso innostuisi sen mukana ihan uimasille. Ja kun helteitä riitti vielä viime viikolla, lähdettiin uimakouluun meren rantaan. Ihan ei Paso vielä(kään) uskaltaudu muuta kuin tassupohjaa uimaan, mutta muuten se nauttii täysin siemauksin rantaelämästä ja osallistui innolla (Peetun mielestä vähän liiankin...) Peetun pallon noutamiseen rannalta käsin.
4 kommenttia:

 1. Moi!

  Olipa huippua lukea Pason kuulumisia ja katsella videolta sen touhuja. Reippaalta ja touhukkaalta yksilöltä vaikuttaa!! Kovin näyttää samalta kuin Dimas pikkuisena: rinnassa pieni valkoinen merkki.

  Mukavia kesähetkiä teille ja toivottavasti kohtaamme joskus!

  Dimas lähettää jälkikasvulleen paljon terveisiä!

  - Sini

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen noista rantsukuvista se kesä, kun Ässä lähti opettamaan Saagaa uimaan. Ei uinut Saaga ei, vaikka Ässä kuinka polski, mutta hiekka pöllysi Saagan alta, kun se dyyneillä kirmaili.

  VastaaPoista
 3. Moi Paso! Siskolikka Shania huutelee täällä. Mullakin on usein tuollainen älykäs ilme, korvat kaakkoon ja silmät lautaseksi, niin ei voi kukaan vastustaa. Rohkeasti vaan uimaan, se on valtavan hauskaa mä otan rannalta vauhtia ja hyppään veteen, sukeltaakin osaan. Kivaa kesää sulle ja sun porukoille, toivottavasti nähdään.

  terveisin Shania

  VastaaPoista
 4. Heippa, ja kiitos kommenteista! :)

  Sini: linkitin sun blogin tonne sivulaatikkoon, toivottavasti on ok? Katselin että Dimas on hauskan värinen, vähän paikoitellen "haalistunut". Tällä hetkellä näyttää, että Pasosta tulee varmaan saman värinen. Sille on alkanut jo muodostua harmaampi leveä raita selän päälle... :D

  Jaana: Joo, yhtä menestyksekäs oli tämäkin uimakoulu, kuin se silloin Saagan kanssa. Onkohan vika paikassa? Liian kivoja hiekkadyynejä. ;)

  Kaarina: Trekkuja Shanialle, ehkäpä nähdään syyskuussa pentutreffeillä?

  t. Kati

  VastaaPoista