tiistai 22. tammikuuta 2013

Akitilihurvittelua

Käytiin Johannan kans maanantaiaamuna hallilla. Siellä ei ollut mitään, vaan tokoilijat olivat edellisenä iltana korjanneet kaikki esteet kontakteja  ja yhtä putkeä lukuunottamatta seinänvieruksille. Eihän myö laiskimukset jaksettu mitään suureellista alkaa rakentaa, vaan heiteltiin (ihan oikeasti ja kirjaimellisesti!) pari rimaa sinne tänne, käännettiin paria putken suuta ja sitten hetki mietittiin missä järjestyksessä niitä sinne tänne ripoteltuja esteitä mentäis.
Mulla oli toiveena sujuvaa etenemistä, avoin keppikulma + valssi keppien päässä.
Tämmöinen siitä syntyi. Voi olla, että jatkettiin vielä Aan jälkeen kepeille. En muista. Edellisten lisäksi tuli vähän haltuunottoa ja tiukkaa kääntymistä, etenemistä ja pimeä putkikin. Kiva, sujuva, juostava radanpätkä. Hyvin se meni, eikä siitä sen enempää tällä kertaa. :)

 
 
Lopuksi Paso pääsi Johannan ja Tappisten kanssa kokeilemaan "tandemaksaa". Siis kun Molly ja Peetu usein treenaa yhtä aikaa, niin Johanna otti sitten Pason mukaan kuvioon. Aika hupaisaa menoa, ja Paso oli melko liikuttava, kun aina putkien jälkeen jäi odottamaan tyttöjä. :D Ei pysty jatkaa, ennenkun koko remmi on koossa taas! xD
 
Hupailutreenien päälle tehtiin ihana kävelylenkki aurinkoisessa aamussa jäälle. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti