sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Oma treeni ja videota

Tulee nyt vähän agipainotteista, mut ei voi mitään. Olis useampikin juttuaihe mielessä, mutta ne vaatii syvällisempää paneutumista ja pohdintaa eikä vaan ole ollut energiaa moiseen...


Tämmöistä treenailtiin tänään. Ensin numerot 1-19 ja koska melkein tätä samaa rataa oli juostu Johannan kanssa viime viikolla ja (luultavasti siksi) se meni ihan sujuvasti, niin vaihteluksi mentiin myös "takaperin" eli 20-38:

Tulipahan tehotreeninä mun heikkoja alueita eli välistävetoja ja takaakiertoja. Bonuksena muuri, joka osoittautuikin ihan harjoituksen arvoiseksi. Paso nimittäin rupesi roiskimaan ihan huoletta potkaisten joka kerta takajaloilla vauhtia muurin harjalta ja palat lenteli kolisten. Hetki treenailtiin pelkkää muuria ja aina kun kolahti tuli palautteena paheksuva "oooho" ja puhtaasta hypystä pallopalkka. Meni jakeluun äkkiä. :) Välistävedot alkaa jo jopa sujua, kunhan vaan itse muistan olla tarkkana. Takaakierrot ei ihan niin vaikeita olekaan, vaikka niissäkin rima putoaa välillä kun huiskin väärällä kädellä väärään aikaan. Persjätöt alareunan hyppysuoralla molempiin suuntiin mulla koko ajan myöhässä, mut selvittiin sentään kuitenkin. Keppien sisäänmeno avokulmasta alkaa onnistua kun sitä on nyt kovasti treenattu, mutta yllättäen "väärältä" puolelta ei enää meinannutkaan onnistua millään... Palautuihan sekin sieltä sitten Pason mieleen, mutta pitäisi kyllä muistaa molempia puolia näköjään tosi huolella treenata koko ajan. Kontaktit meni tänään tosi superisti ja vauhdilla ilman virheitä, samoin rengas, mikä on tuottanut aiemmin päänvaivaa. Kaiken kaikkiaan hyvän mielen treeni, vaikka jälkeenpäin videolta taas tuskissani katselinkin omaa epämääräistä ja löysää ohjausta. Kauhean helposti jää viennit vähän kesken ja vaillinaisiksi ja jotenkin on varovaista menoa. Ohjaa kunnolla akka!! Nih. Ja turhaa käskytystä moneen kertaan. Noo... oon mie silti huonomminkin kait joskus ohjannut. :)


Niin ja se video. Pahimmat sählingit leikkasin tällä kertaa häveliäästi pois. Katselen niitä vain itsekseni ja koitan ottaa opikseni. ;) Tässä siis onnistuneimmat videolle tarttuneet pätkät treenin loppupuolelta. Alku jäi kuvaamatta kun muistikortti olikin täynnä ja maltoin tyhjennellä vasta tauolla. 


Treeniseurana tänään olikin Ronja, joka hiekkakakkujen teon lisäksi harjoitteli puomia, putkea, pussia, keinua ja pujottelua. :D

2 kommenttia:

  1. Vedot alkoivat sujua nauhan edetessä jo ihan mallikkaasti - ja takaakierrot ovat piis of kakku. Mannerin koulutuksessa sanottiin, ettei ohjaajan pitäisi kiemurrella vaan edetä suoraviivaisesti välistä vedoissa ja olla koiran edellä, että homma menee tiiviisti. Siinä on meikäläisellä jäykällä jäpöttäjällä paljon oppimista.
    Epätodellinen tunnelma hallissa, kun on lunta ulkona ja jännä lumirinki putken ympärillä.
    Ronja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana. :) Takaakierroissa olen kyllä hiinä ja hiinä onko välillä myöhässä ohjaus. Mut "takaa"-käsky on aika hyvin Pasolla hallinnassa. :)
      Tiedän, että välistävedoissa pitäisi mennä suoraan. Jännä juttu, itse kun on menevinään ihan suoraan ja sitten videolta katselee, että ihme mutkittelua. :D Edellä en pysty olemaan, silloin Paso alkaa kiihdyttää mun ohitse eikä malta tulla välistä. Enkä kyllä siellä edellä oikein ehtis pysyäkään pidemmän päälle. Yksi välistäveto on asia erikseen. :D

      Poista