tiistai 16. huhtikuuta 2013

Onnistuminen viimeinkin! :)

Eilen oltiin iltakisoissa tossa ihan naapurissa (hallille on meiltä noin viiden minuutin ajomatka, aika kiva). Ja ilmeisesti ilta-aika sopii allekirjoittaneen keskittymiskyvylle paremmin tai sitten muuten vaan kaikki tähdet ja planeetat osui kohdalleen, mutta siis juostiin Pason kanssa onnistunut kisarata, jossa minä olin koko ajan kartalla, keskityin ja etenkin OHJASIN ja LIIKUIN!!! Kyllä olin niin iloinen ja tyytyväinen ettei mitään rajaa! :)

Jaana ystävällisesti kuvasi ja tuubasi meidän radan, joten katsokaa itse. Ja toinen näkökulma, kiitos myös Matille!

Tuomarina oli siis Pertti Siimes, rata oli hyppäri ja lopputuloksena vitonen kun yksi rima räpsähti alas (aavistuksen liian kauan pidin Pasoa ja päästin niin viime tingassa hypylle että hyppäsi vähän kyljittäin). Tällä tuloksella kuitenkin tultiin maksien kolmanneksi ja päästiin siis oikein palkintopallillekin. :) Vaikkei sitä nollaa nyt sitten ihan vieläkään irronnut, niin tosi hyvä mieli jäi kuitenkin. Nyt on taas vähän uskoa, että se tosiaan on ihan mahdollista kuitenkin saavuttaa, pienestä oli nytkin kiinni.

Toisena oli sitten agirata, jossa Pasolle kävi työtapaturma. Este numero 5 oli keinu, ja Paso leiskauttikin siitä komean lentokeinun. Mielestäni käskytin sen ihan normaalisti keinulle. Voi olla, että se sitten oli vaan niin kierroksilla, että olisi tarvinnut tavallista "kovemman" käskyn. Tai sitten sille vaan tuli yllätyksenä naapuriseuran painavampi keinu, joka keinahtaa selkeästi hitaammin kuin meidän oma alumiinikeinu. Paso kun yleensä juoksee aika lujaa siihen kontaktialueen yläpuolelle, jossa himmaa ja etutassuilla painaa itse keinua alas. Mutta tämä keinupa ei lähtenytkään keinahtamaan ja Pasolla taisi vähän tasapaino pettää ja matka loppua kesken, joten oli pakko hypätä alas... Otin sitten keinun uudestaan ja poistuttiin suoraan loppusuoralle. Harmittaa, koska Paso kyllä OSAA keinun suorittaa ja olisin halunnut juosta agiradankin, koska oli tosi hyvä fiilis, se oli kivan oloinen rata ja alku meni jo hienosti keinulle asti. Mutta tämmöistä tämä välillä on. Koin kuitenkin tärkeäksi tehdä samantien sen keinun kunnolla uudestaan ja siihen päätökseen olen edelleen tyytyväinen. :) Ja illan kokonaissaldo oli kuitenkin vahvasti plussan puolella, etenkin kun muutkin meidän ryhmäläiset ja seuralaiset onnistuivat hienosti tahkoamaan tuloksia ja nollia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti