torstai 25. huhtikuuta 2013

Viikonlopun viimeistelyt

Tänään käytiin aamupäivällä Pason ja Ronjan kanssa pikainen helleharkka hallilla. Pikainen, koska a) piti ehtiä takaisin kotiin että Timo ehtii töihin ja b) hallissa oli sisällä niin kuuma, ettei Paso (tai minä) olisi jaksanut pikaista enempää millään.

Esteet olivat paikoillaan, mutta numeroita ei ollut, joten keksin radan olemassaoleviin esteisiin itse. Mitään esteiden paikkoja en siis muuttanut, paitsi muutin minipöydän maksiksi. Se olikin muuten hikinen urakka yksin - jos sunnuntain radoilla on pöytä, olkoot tämä siis etiäinen siitä, kun jaksoin tosiaankin väsätä sen pöydän paikoilleen! Tämmöinen siitä tuli:

Rataharkkana lähdin tekemään ja taidettiin koko rata päästä kolmannella yrityksellä. Joku rima putosi kyllä silloinkin, mutta rimat olivat kuudessakympissä, okseria myöten, joten en niistä niin niuhottanut. En ole varma, onko Paso ikinä hypännyt niin isoilla esteillä? Luultavasti ei. Eka kerralla pöydälle ja komeesti yli samantien. Toisella yrityksellä itse sössin 5-6 välin UNOHTAMALLA RADAN ja ohjasin vahingossa 5 takaa. *huoh* Mitä tälle mun muistille ja keskittymiskyvylle tehdään?? Mutta sitten päästiin taas hyvään pössikseen ja juoksu sujui aika kivasti. Pari kertaa otettiin jokunen kohta uusiksi:
Kutosen takaakierto-persjättö korjattiin, kun sähläsin sen takaakierto-sylkkäriksi tai joksikin sen tapaiseksi ensin... Okseria tehtiin pari kertaa pallopalkalla niin johan alkoi tassu nousta vähän isompaankin hyppyyn. :) 15-17 sain olla tarkkana, että myös 17-hyppy tuli otettua. Jos juoksin vaan suoraan, Paso tuli ohitse. Kun tein pienen linjauksen hyppyjen väliin, se haki ihan hyvin eikä sitten käynyt myöskään Aan kontaktilla haikailemassa vaan löysi hienosti kepeille. 

Ihan kivan ja sujuvan radan sain aikaiseksi, vaikka itse sanonkin. :) Ja hyvä mieli jäi treenistä, vaikka superkuuma olikin ja rimoja jokunen tipahteli.

Aksailun lisäksi Paso on saanut pedikyyrin ja muutenkin pientä ruokkousta, sillä lauantaina tulisi esiintyä edukseen näyttelykehässä. Ja turilaastahan kuoriutui ihan sievän ja siistin näköinen koira, kun takkuturkki on auottu ja hapsotukset siloteltu! Pestäkin se oli tarkoitus, mutta se nyt sitten jäi.. No, mitäpä tuosta, ei ruskeassa koirassa lika näy. ;)

Viikonlopun ohjelmassa siis launataina ryhmänäyttely + erkkari ja sunnuntaina kolme agikisaa. Tavoitteina vaatimattomat kaksi sertiä ja kolme nollaa! :D Tavoitteitahan pitää aina olla... ;) Pitäkeehän peukkuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti