tiistai 21. helmikuuta 2012

Uusi ulkoasu

Pitkään jo on tehnyt mieli vaihtaa kesäinen ja pentumainen ulkoasu vähän ajankohtaisempaan, mutta vanha tietsikka ei oikein pyörittänyt bloggerin ulkoasutyökaluja. Ja uusi ei mennyt nettiin... Vaan nytpä onnistui! :) Oon kyllä tosi tyytyväinen, että vaihdoin vuodatuksesta tänne bloggeriin, tuo ulkoasun muokkaaminen on niin ihanan helppoa! :)
Uutena lisäilin vielä sivupalkkiin tuollaisen tulevien tapahtumien laatikon sekä tekstin alle pikakommentointinappulat. Kas kun epäilen välillä, ettei Pason blogia muut luekaan kun ihana vakikommentaattorini Jaana... ;) Niin nyt sitten ei tartte edes kirjoitella mitään kommenttia, vaan voi vaan yhdellä klikkauksella ilmaista mielipiteitään! Kaikki siis nyt vaan pikakommentoimaan. Ja saa ehdottaa myös nappuloiden tekstejä, niitä kun voi itse lisätä, poistaa ja muokata kuinka paljon tahtoo - hauska toiminto tuokin täällä bloggerissa!

Bannerin upea kuva on myös Jaanan kamerasta, eli (c) Jaana Siltanen - KIITOS!!

4 kommenttia:

  1. Eipä kestä. Odotellaan kuola poskella, että taas päästäisiin kanssanne lenkkeilemään.
    Hieno ulkoasu. Minä vielä vuodatan vuodatuksessa.

    VastaaPoista
  2. Mä ilmottauden tämän blogin vakiovieraaksi. Mulla on lähes samalainen kuva Shaniasta vain edestäpäin otettuna, ovat taas niin samiksia sisko ja sen veli :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä mekin ollaan Inez-äipän kanssa ihan vakkarikamaa näillä sivuilla. :) Kiva seurata, mitä teille kuuluu. Lahden KV.ssa sit varmaan nähdään taas livenäkin...pitkästä aikaa!!

    T. Heli ja Inez

    VastaaPoista
  4. Täällä luetaan myös aina ja ahkerasti! Kiitos vaan jutuista!! Ja tsemppiä näyttelyihin ja agiliitoihin!

    VastaaPoista